IZGLEDA KAO BOMBA I POSLE 3 POROĐAJA: Kristina Mitrović pokazala ZMIJSKO telo, PRŠTI u kupaćem na plaži (FOTO)
Kristina i Aleksandar Mitrović, Foto: Instagram/kristina__mitrovic

mitrogolov ponos

IZGLEDA KAO BOMBA I POSLE 3 POROĐAJA: Kristina Mitrović pokazala ZMIJSKO telo, PRŠTI u kupaćem na plaži (FOTO)

Mitrogola neće biti u sastavu "Orlova" večeras kada gostuju Bugarskoj u Razgradu

Objavljeno: 13:31h

Aleksandar Mitrović je bio udarna snaga fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, a selektor Dragan Stojković od njega očekuje da te igre, koje je potvrdio i u engleskom Fulamu, ponovi i u borbi za direktan plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024.

Međutim, Mitrogola neće biti u sastavu "Orlova" večeras kada gostuju Bugarskoj u Razgradu i imaju priliku da protiv rivala koji im tradicionalno i te kako odgovara, učvrste na prvom mestu grupe G.

Mitrović zvanično ima manju povredu pa ga Piksi nije uvrstio u ekipu za ovaj ciklus utakmica (prijateljska sa Jordanom i Bugarska).

Aleksandar Mitrović, Stefan Savić
foto: Starsport©

Rekordni strelac reprezentacije Srbije zato slobodno vreme provodi sa suprugom Kristinom Mitrović i njihovih troje dece. Mitrogol je najldraži "het-trik" kompletirao oktobra 2022. kada je Kristina rodila ćerkicu Anasatasiju. Prethodno su dobili sina Luku i ćerku Nađu.

I pored toga što je majka troje dece, Kristina Mitrović i dalje izgleda fantastično što je pokazala serijom fotografija sa odmora na nepoznatoj lokaciji.

Bonus video:

00:24

Evo kako je Jokić gledao trku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.