SAUDIJCI NE PLANIRAJU DA STANU! Na radaru Kulibali, pola Sitija, Saul... Za Sona nude 180.000.000 evra!
Kristijano Ronaldo i Karim Benzema, Foto: EPA/TIBOR ILLYES / POOL

Oni hoće sve

SAUDIJCI NE PLANIRAJU DA STANU! Na radaru Kulibali, pola Sitija, Saul... Za Sona nude 180.000.000 evra!

Čeka se ozvaničenje dolaska Ngola Kantea, ali daleko od toga da je to sve

Objavljeno:

Pisali smo vam već o slučaju petro dolara iz Saudijske Arabije, ali deluje da su Kristijano Ronaldo i Karim Benzema samo početak pred vrelo fudbalsko leto.

Čeka se ozvaničenje dolaska Ngola Kantea, a poslednje ponude poslate su Son Heung Min, Kaliduu Kulibaliju, Saulu, Metu Doertiju i Mančester sitiju.

Kažemo "građanima" kao klubu, jer bogataši iz Saudijske Arabije žele Rijada Mareza, Ilkaja Gundogana, Bernarda Silvu i Žoaoa Kansela.

- Kulibali je veoma blizu prelaska u Saudijsku Arabiju. Saudijci, u ovom trenutku, hoće svakog igrača. Hoće Totenhemovog Sona. Ponudili su mu 120.000.000 evra za četvorogodišnji ugovor plus 60.000.000 evra Totenhemu. Ne verujem da će Danijel Levi da proda Sona, ali Saudijska Arabija pokušava da ubedi svakog igrača - rekao je Đanluka Di Marcio, poznati italijanski novinar specijalizovan za transfere.

Ipak, zov nestvarnog novca sa Bliskog istoka ne žele da prihvate svi, a primera radi, Bernardo Silva bi pre u Pari Sen Žermen koji ga takođe ima na radaru.

Stiv Mandanda ima 38 godina, ali ostaće u Renu i verovatno poslednju sezonu odradiće u domovini.

Bernardo Silva (sa loptom) tokom finala Lige šampiona
Bernardo Silva (sa loptom) tokom finala Lige šampionafoto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Luka Modrić 9. septembra puni 38 godina, na stolu je imao ponudu od 200.000.000 evra za dve godine, ali je odbio.

Takođe, poznato je interesovanje Al Hilala za Lionela Mesija, ali je Argentinac izabrao Inter Majami gde će trenirari trener sa kojim je dvaput sarađivao.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: Profimedia

Al Itifak zvao je Stivena Džerarda, ali je legendarni Englez za Kanal 4 otkrio da je bliži odluci da trenersku karijeru ne nastavi u Saudijskoj Arabiji.

- Pozvali su me tamo da pogledam potencijalnu ponudu što sam i uradio. Analizirao sam je u poslednjih par dana, ali trenutno sam na stanovištu da je neću prihvatiti - rekao je Džerard za Kanal 4.

Bonus video:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.