GLUMICA GA OSTAVILA ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJE, SAMO GA JEDNA OSOBA BRANI SVOM SILOM: Srce mi kaže da je nevin!
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk, Foto: M HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

ona ga najbolje zna?

GLUMICA GA OSTAVILA ZBOG OPTUŽBI ZA SILOVANJE, SAMO GA JEDNA OSOBA BRANI SVOM SILOM: Srce mi kaže da je nevin!

Sve donedavno je slovio za porodičnog čoveka, požrtvovanog oca, sina i supruga i fudbalera besprekorna imidža – a onda se sve urušilo kao kula od karata

Objavljeno: 14:44h

Ašraf Hakimi (24) je otputovao sa ekipom Pari Sen Žermena u Minhen na revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona sa Bajernom (prvi meč 0:1), uprkos optužbi za silovanje.

Marokanski fudbalski as koji je postao miljenik nacije, ali i neutralne publike tokom Svetskog prvenstva u Kataru sve donedavno je slovio za porodičnog čoveka, požrtvovanog oca, sina i supruga i fudbalera besprekorna imidža – a onda se sve urušilo kao kula od karata.

Naime, nepoznata devojka (24) optužila je Hakimija da ju je silovao u svom domu u predgrađu Pariza dok je njegova supruga, glumica Hiba Abuk, bila u Dubaiju sa njihovo dvoje dece.

1 / 5 Foto: Paul Smith / Alamy / Alamy / Profimedia

Podsetimo se, devojka tvrdi da ju je Hakimi poljubio u usta, pa zadigao majicu i dirao grudi, ali i intimnije delove tela, bez njenog dopuštenja. Upoznali su se preko Instagrama, a ona je mesec dana kasnije navodno sela u taksi koji joj je naručio i otišla u njegovu kuću gde se dogodio napad.

Desni bek je sve preko svojih advokata čvrsto negirao nakon što je postupak službeno pokrenut. Tvrde da je u pitanju reketiranje.

Ašraf Hakimi
foto: EPA/Noushad Thekkayil

Ali, Ašrafov privatni život već ozbiljno ispašta. Njegova 12 godina starija supruga ga je navodno već ostavila, mada se za sada ne oglašava. Samo je izbrisala neke njihove zajedničke fotografije i kako izvori prenose, devastirana je celom situacijom.

Jedina osoba koja i dalje ‘drži stranu’ Hakimjiju i bez trunke sumnje ga brani je njegova majka, Saida Muh. Pre samo nekoliko meseci, svet su obišle slike gde je Ašraf ljubi u čelo, a ona njega u obraz nakon jednog od velikh podviga reprezentacije Maroka na Mundijalu.

1 / 5 Foto: Fadel Senna / AFP / Profimedia

Saida je sada za medije progovorila o celom slučaju i odlučila da emotivno odbrani svog sina u javnosti.

- Ne zaslužuje ovo što mu se događa, razgovarali smo i kune se da je nevin. Srce mi kaže da je nevin. Lepo je odgojen i svi znaju da je osoba visokog morala. Kako je moguće da je optužen za događaj iste noći kada mu je žena u njihovom domu i kada ima toliko kamera? - rekla je Hakimijeva majka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.