VRATILA GA U ŽIVOT: Svi su zaboravili na golmana dok nije smuvao 9 godina stariju čuvenu glumicu! (FOTO)
Gijermina Valdes, Foto: Instagram/@guillevaldes1

KONAČNO SE PROSLAVIO

VRATILA GA U ŽIVOT: Svi su zaboravili na golmana dok nije smuvao 9 godina stariju čuvenu glumicu! (FOTO)

Paparaci su je snimili kako u petak uveče izlazi iz automobila čuvara mreže

Objavljeno: 15:02h

Argentinski golman Havijer Garsija čitavu karijeru je bio blizu da se proslavi, ali je to uspeo tek sad, međutim, ne na fudbalskom terenu.

Njegovo ime više asocira na Havija Garsiju, bivšeg španskog vezistu koji je nastupao za Real, Benfiku, Mančester Siti i Zenit, a sada je pomoćnik trenera u lisabosnkim "Orlovima".

Umesto imenjaka, golman Garsija (36) je 2007. postao prevak sveta sa reprezentacijom Argentine do 20 godina starosti, ali nije igrao ni minut.

Onda se probio u prvi tim Boke Juniors, ali nije uspeo da se u potpunosti nametne pa je najviše branio za Tigre. Pre skoro tri godinese vratio u boku, ali je tek treća opcija među stativama i upisao je samo tri nastupa u ligi.

Međutim, Gasiji ruže cvetaju na privatnom planu i došao je u žižu javnosti jer je "smuvao" poznatu argentinsku glumicu Gijerminu Valdes (45). Paparaci su je snimili kako u petak uveče izlazi iz Garsijinog automobila nakon izlaska.

Gije je ekstremno popularna u domovini i širom Južne Amerike, a na Instagramu ima preko 2.500.000 pratilaca.

Iako ima četvoro dece, Valdes i dalje izgleda odlično. Bila je u braku sa poznatim producentom Sebastijanom Ortegom i u dugoj vezi sa televizijskim voditeljem Maurom Tinelijem. Ima dve kćerke Palomu i Elenu koje imaju 20 i 17 godina, dok najstariji sin Dante ima 21 godinu, a Lorenco, kome je otac Tineli, ima osam godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.