TAMARA JE OD SLAVNOG FUDBALERA DOBIJALA 40.000 EVRA MESEČNO, ALI JOJ TO NIJE BILO DOVOLJNO: "Nisam ga ja prebila!"
Tamara Pisnoli, Foto: Twitter/Informazione sport

kidnapovanje, iznuda, mučenje

TAMARA JE OD SLAVNOG FUDBALERA DOBIJALA 40.000 EVRA MESEČNO, ALI JOJ TO NIJE BILO DOVOLJNO: "Nisam ga ja prebila!"

Ipak, svedoci su na suđenju govorili drugačije

Objavljeno:

Legenda FK Roma, Danijele De Rosi, tri godine je bio u braku sa Tamarom Pisnoli, a taj period mu se sada verovatno čini kao košmar. Zajedno imaju kćerku rođenu neposredno pred stupanje u brak 2005. pa je nakon razvoda 2009. godine čuveni fudbaler plaćao obaveze prema bivšoj supruzi i kćerci.

Tamara je tako mesečno dobijala 40.000 evra od De Rosija. Razbacivala se novcem na sve strane, silni novac joj nije bio dovoljan, pa je učestvovala u kidnapovanju, mučenju i iznudi novca od jednog biznismena!

Ona i još osam osoba su 2014. godine od čoveka uzeli 340.000 evra, za šta su sada osuđeni. Tamara je bila ta koja je zavela nesrećnog čoveka i na kraju ga je skupo koštala.

- Dobijala sam 40.000 evra mesečno od bivšeg muža. Takođe, imala sam kompaniju za nekretnine - govorila je Pisnoli i tvrdila je kako joj je novac nestajao iz kuće i da je tražila da joj se vrati.

- Prijateljica mi je svaki dan uzimala novac. Svi su me potkradali, svi su uzimali moj novac i ostala sam bez ičega. Svaki dan su mi dolazili, tražili pare i nikad ga nisu vraćali - istakla je Tamara pa otkrila svoju ulogu u kidnapovanju i napadu koji se desio u njenom domu.

- Nisam ga ja prebila. To je trebalo da bude miran susret i ne znam zašto je došlo do napada u mojoj kući. Nije trajao dugo, plakala sam ispred sobe i čula sam vrisku i prebijanje - ističe ona.

Ipak, svedoci su na suđenju govorili drugačije. Tamara je navodno sve organizovala kako bi uzela novac u poslu koji su dogovorili i tvrdila je da bi nesrećnog čoveka mogla i da ubije.

Tamarini advokati su se žalili na presudu, ali izvesno je da će bivša žena fudbalera Rome provesti određeno vreme iza rešetaka.

Osvetio joj se sav užas koji je napravila. Imala je sve, sada nema ništa, a njen bivši muž srećno živi s novom suprugom i dve kćerke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.