MADLEN OLBRAJT I PAKAO... ALI NIJE VIC: Ovako je slavna pevačica pričala o braku sa čuvenim sportistom!
Inspiracija nezavisnim ženama: Madlen Olbrajt, Foto: EPA/ Radek Pietruszka

otvorila dušu

MADLEN OLBRAJT I PAKAO... ALI NIJE VIC: Ovako je slavna pevačica pričala o braku sa čuvenim sportistom!

Sada se osećam potpuno - poručuje "ranjena" žena

Objavljeno:

Kolumbijska pevačica Šakira posljednjih nekoliko meseci u centru je medijske pažnje zbog burnog raskida s fudbalerom Barselone Đerarom Pikeom.

Iako je javnost šokirala odluka o prekidu gotovo 11-godišnjeg veze koja je delovala idilično, brzo je postalo jasno, i još više iznenađujuće, da je to razlaza došlo zbog Pikeove afere s tada 23-godišnjom studentkinjom Klarom Ćijom Marti s kojom je i trenutno u vezi.

Iako je nedavno objavila osvetničku pesmu 'BZRP Music Sessions #53' u kojoj je javno prozvala svog bivšeg partnera i iznela detalje raskida, Šakira je sada imala redak javni istup na bolnu temu.

Đerar Pike, Šakira
foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Tako je u najnovijem intervjuu ispričala kako joj se svet raspao zbog raskida, da je verovala u san o srećnoj porodici, ali i da se uverila da je laž da ženi treba muškarac. Šakira je 'istresla dušu' meksičkom novinaru Enrikeu Asevedu iz poznate sapunjarske TV kuće 'Televisa'.

- Kroz svoje pesme uvek sam osećala dužnost da koristim svoj glas i pozajmim ga onima koji ne mogu da govore. Shvatila sam da su žene u ključnom trenutku za društvo, u trenutku kada je podrška koju možemo dobiti jedna od druge veoma relevantna - počela je Kolumbijka.

- I kao što je Madlen Olbrajt, bivša američka državna sekretarka govorila: 'Postoji mesto u paklu rezervisano za one žene koje ne podržavaju druge', poverovala sam u priču da je ženi potreban muškarac da bi upotpunila sebe, porodicu. I ja sam sanjala da imam porodicu u kojoj će deca imati oca i majku pod istim krovom - ispričala je Šakira.

Šakira
foto: Profimedia

Kad već nije čitala o njemu u Danteovoj 'Božanstvenoj komediji', Šakiri bi Olbrajtova sada mogla da kaže verovatno mnogo više o paklu i mestu koje je rezervisano za ubice nevine dece i civila, ali to sad nije tema.

NAJJAČI VIC: Umrla Olbrajtova i stigla na vrata pakla...

Vratimo se otvaranju duše žene kojoj sada muškarac nije potreban.

- Ne mogu se svi snovi u životu ispuniti, ali život nađe način da ti se nekako iskupi i mislim da se sa mnom to više nego nadoknadio s ovo dvoje divne dece koja me ispunjavaju ljubavlju svaki dan, a ja sam takođe otkrila da je lažna priča u kojoj je ženi potreban muškarac - dodala je Šakira i rekla da mora da rekonstruiše svoju ličnost sada kada više nije emocionalno zavisna o Pikeu.

Šakira
foto: Profimedia

- Uvek sam bila emocionalno zavisna o muškarcima, moram da priznam. Zaljubljena sam u ljubav i mislim da sam uspela da razumem tu priču iz druge perspektive. Danas osećam da sam sebi dovoljna i verujem da kada se žena suoči s naletima života ona postaje jača, a kada izađe jača, to je zato što je upoznala svoje slabosti, prihvatila svoju ranjivost. Izražavajući ono što osećam, taj bol, jer kažu da je 'suprotno od depresije izražavanje', uspela sam da osetim da sam dovoljna, nešto što sam mislila da nikada neću moći. Sada se osećam potpuno - završila je pevačica filozofiranje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.