SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE, TATA JE PODRŽAVA! "Nemoj da prestaješ!" (FOTO)
Rene Grejsi, Foto: Printscreen/Instagram

samo radi

SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE, TATA JE PODRŽAVA! "Nemoj da prestaješ!" (FOTO)

Rene je pokrenula vlastiti kanal na stranici za deljenje erotskog sadržaja

Objavljeno: 14:19h

Australijanka Rene Grejsi je napravila zaokret u karijeri i, tvrdi, nije zažalila. Mesečno zaradi i do pola miliona evra deleći intimni sadržaj na sajtu za odrasle OnlyFans.

Grejsi je 28-godišnja bivša vozačica automoto trka, a koja je odlučila napraviti veliki zaokret u karijeri i odreći se adrenalinskih vožnji kako bi zaradila bogatstvo snimajući porno filmove. I za sada joj jako dobro ide.

Naime, Rene se nekad takmičila kao automobilistkinja u 'Aussie Racing Cars', 'Porsche Carrera kupu' i 'V8 Supercars', a onda je naglo odlučila da prekine sa ovim sportom jer tako nije dovoljno zarađivala.

1 / 5 Foto: Instagram

Rene je pokrenula vlastiti kanal na stranici za deljenje erotskog sadržaja. Tako objavom svojih seksi videa sada mesečno zarađuje šestocifrene brojke, a sama tvrdi kako ni za čim ne žali te smatra kako joj je to bila najbolja odluka u životu.

- U proseku sam zarađivala oko 70.000 (američkih) dolara mesečno donedavno, a onda sam dobila veliku pažnju medija i nekoliko priča je postalo viralno. Znam brojke, ali recimo da sam zaradila pola miliona u junu! - Rene je rekla letos.

Rene Grejsi
foto: Printscreen/Instagramthe_reneegracie

Grejsi je odlučila da mora da kaže o novom poslu svom ocu i plašila se njegove reakcije.

- Kada sam prvi put počela da zarađujem ozbiljan novac morala sam da kažem svom tati, pomislila sam 'O moj Bože, zarađujem toliko novca, on će početi da shvata (i pita) odakle ti sav ovaj novac?' Pa sam mu samo rekla.

Rene je rekla da je razmišljala o zatvaranju naloga, ali ju je tata odvratio od toga.

- Imala sam malo lošiji period na OnlyFans-u, teško je pokušavati da budete kreativni sve vreme, okrenula sam se tati i rekla 'Završila sam, mislim da neću više da to radim'. I on je zapravo rekao „Nemoj da prestaješ, zarađuješ toliko novca, nemoj da prestaješ“. On me je zapravo ohrabrio da to nastavim da radim jer mi je to promenilo život i ako bi neko bio u poziciji da zaradi ovakvu vrstu novca, svi bi pokušali da to urade - rezonuje Australijanka ali tek onda poentira:

- Zaista je dobro imati tu podršku kada su vremena teška. Moja porodica i prijatelji zapravo ne mare niti vide sadržaj koji pravim ili ono što radim, oni vide implikacije koje to ima - novac i stvari koje mi dozvoljava da radim. Zato oni to podržavaju.

Rene Grejsi
foto: Printscreen/Instagram/therenee_gracie

Grejsi sada ima 162,000 pratilaca na Instagramu a deo zarade je reinvestirala u svoje telo.

Crnokosa lepotica široke karlice ima i celu vojsku vernih pratilaca na Instagramu, a nedavno je prekinula ljubavnu vezu jer je shvatila kako ne želi da se ograničava ni u jednom smislu već joj je prioritet to da bude slobodna.

- Mlada sam, zarađujem dobar novac, nezavisna sam. Ne želim da me koče ili sputavaju ili da mi bilo šta ili bilo ko stvara neugodnosti. Samo radim to što mogu dok mogu. Osećam da sam na vrhuncu života, zašto bi to iko morao to da uništi ili stane na put tome - ispričala je u jednom podkestu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.