ANTONELA MESI U BIKINIJU ISTOPILA SNEG: "Kriva" je drugarica sa kojom sve radi! (VIDEO)
Antonela Mesi i Danijela Seman, Foto: Printscreen/Instagram/@danieallasemaan, Instagram/antonelaroccuzzo

vrele zimske noći

ANTONELA MESI U BIKINIJU ISTOPILA SNEG: "Kriva" je drugarica sa kojom sve radi! (VIDEO)

"Smrzla" Antonela u tanga roze kupaćem se brže-bolje vratila na toplo

Objavljeno:

Supruga Lionela Mesija, zanosna Antonela, bila je elegantno lepa na dodeli FIFA nagrade za najboljeg igrača 2022. koju je po sedmi put dobio njen suprug.

Samo dan ranije, Leova draga koju ste izabrali za najlepšu na Mundijalu u Kataru, u potpuno drugačijem izdanju je proslavila svoj 35. rođendan.

Antonela Mesi je bila u društvu dobre prijateljice, Danijele Seman, lepše polovine Franseska Fabregasa - bivšeg fudbalera Arsenala, Barselone, Čelsija, Monaka i sada italijanskog Koma.

1 / 5 Foto: Instagram/antonelaroccuzzo

U Komo su se Sesk i njegova supruga preselili uglavnom da bi u završnom delu njegove karijere uživali u jednom od najlepših italijanskih jezera, a Danijela i Antonela su nakon proslave rođendana ovoga puta usred zime uživale kao kraljice u bazenu tople vode.

U jednom trenutku su obučene samo u bikinije, istrčale na sneg u koji se Danijela skroz bacila, a "smrzla" Antonela u tanga roze kupaćem, vratila brže-bolje na toplo.

- Nazdravljamo za život pun sreće i zdravlja - napisala je Danijela Seman u opisu videa.

I nenormalnog bogatstva muževa, dodajmo. Bez toga ne bi bilo sreće na koju su navikle, a samim tim ni zdravlje ne bi bilo najbolje.

Inače, Antonela Mesi s godinama kao da izgleda sve bolje, mada je jasno da je obavila dosta korekcija na svom telu u odnosu na početak ljubavi sa Leom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.