MESIJA I PRELEPU ANTONELU JE SPOJILA TEŠKA TRAGEDIJA: Napustila je studije, pala u DEPRESIJU - on joj je bio SPAS
Porodica Mesi, Foto: EPA-EFE/Ronald Wittek

nepoznati detalji!

MESIJA I PRELEPU ANTONELU JE SPOJILA TEŠKA TRAGEDIJA: Napustila je studije, pala u DEPRESIJU - on joj je bio SPAS

Sudbinska ljubav legendarnog fudbalera i njegove supruge

Objavljeno: 20:46h

Fudbalska reprezentacija Argentine osvojila treću titulu šampiona sveta, Lionel Mesi se ovim uspehom približio tituli najboljeg vih vremena.

Kao i kroz čitavu karijeru Mesiju je velika podrška bila njegova supruga Antonela Rokuzo koja je sa sinovima bila na tribinama emotivno proživljavala svaki trenutak.

Antonela i Lionel upoznali su se još u detinjstvu zahvaljujući njenom rođaku, a ubrzo je njihovo poznanstvo prelaslo u ljubav, koja je kasnije krunisana brakom iz kojeg su se izrodila trojica sinova Tijago, Mateo i Kiro.

Ipak, znatno ranije pre nego što će doći brak, sudbina je rastavila Lea i Antonelu, pošto je fudbaler već sa 13 godina napustio zemlju i preselio se u Evropu.

- Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i svačija budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule- rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

On i Antonela su nastavili su svako na svojoj strani. Lionel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, ali sudbina je tu uplela svoje prste. Doduše, Mesija i nju je spojile su tragične okolnosti.

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju i prekinula školovanje, zbog čega se Mesi vratio u Argentinu i bio joj velika podrška u teškim trenucima.

U međuvremenu je ona ostavila dečka i vratila se ljubavi iz detinjva koja joj je izgleda bila suđena, baš kao i Lionelu titula prvaka sveta.

- Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego zbog Mesija- rekao je jednom prilikom njen bivši partner.

Par je dugo skrivao svoju vezu, da bi je 2009. godine svima priznali. Venčali su se tek 2017. godine, a pet godina pre stigao je prvi sin Tijago, 2015. godine drugi sin Mateo, a godinu dana nakon venčanja i treći - Kiro.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.