ĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA DOBIJA GROZNE PORUKE, SVE JE OTKRILA: Pišu joj sve i svašta, je l' ovo REALNO?! (FOTO)
Viktorija, Siniša i Virdžinija Mihajlović, Foto: Youtube printscreen/L'Isola dei Famosi - La sorpresa di Siniša Mihajlović

bolesno

ĆERKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA DOBIJA GROZNE PORUKE, SVE JE OTKRILA: Pišu joj sve i svašta, je l' ovo REALNO?! (FOTO)

Plačem, ali onda sam "prinuđena" da obrišem suze, i nosim osmeh, jer ja imam kćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu - napisala je Virdžinija

Objavljeno: 13:35h

Supruga Siniše Mihajlovića, Arijana, često se oglašava poslednjih dana, a sada je to učinila i njihova mlađa kćerka Virdžinija.

Mihina kćerka je objavila potresno pismo na svom profilu na Instagramu, gde je saopštila svojim pratiocima da će se vratiti na ovu društvenu mrežu aktivno, uz poruku za sve kritičare, koji su joj pisali neke sramotne i užasne poruke.

Mnogi su kritikovali Virdžiniju kako može da objavljuje fotografije nakon smrti oca, da se lepo oblači i šminka, da bude nasmejana, a ona im je sada svima sve sasula u lice uz poruku da samo ona zna kako joj je iznutra kada su joj srce i duša polomljeni u komadićima.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/virgimih

Ona je napomenula da zbog svoje kćerke mora da se vrati normalnom životu, jer zaslužuje najlepše moguće detinjstvo. Takođe, i njen suprug, koji je bio uz nju u najtežim momentima.

- Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već jednostavno da bih sebi skrenula pažnju. Nije da me Instagram može ko zna koliko odvratiti, kada u sebi imaš srce i dušu u komadićima (Violante je moj spas svaki dan), ali može zato malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima.

- S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi s komentarima "Izgubila je tatu, a već se smeje", "Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta", „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači" i mogla bih da nastavim... Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju.

- Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi trenutke mira, i neće biti osmeha na fotografiji, ili fotografije postavljene ovde, da definišu moje stanje duha, neka to bude jasno. Plačem, ali onda sam "prinuđena" da obrišem suze, i nosim osmeh, jer ja imam kćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu.

- Biće teško, ali učiniću sve da svojoj kćerci pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono koje sam imala sa mamom i tatom. Trudiću se da osetim bol iznutra i da se pokažem srećnim čak i ako je sve razbijeno iznutra. A ja imam (skoro) muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer život je nešto drugo, i uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde ga nikada nećete videti. Sve vas volim - napisala je Virdžinija Mihajlović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.