"NISAM JA KRIVA AKO TVOJ MUŽ DOĐE NA MOJ PROFIL!" - MMA borkinja se skida za novac: "Dostojanstvo ne plaća račune"
Alis Ardelan, Foto: Printscreen/Instagram/@aliceardelean

nema srama

"NISAM JA KRIVA AKO TVOJ MUŽ DOĐE NA MOJ PROFIL!" - MMA borkinja se skida za novac: "Dostojanstvo ne plaća račune"

Gde je dostojanstvo kada morate da radite svaki dan od 8 do 17 sati do kraja života pre nego što umrete? - Alis ne razmišlja baš mnogo ispod površine

Objavljeno:

MMA borkinja Alis Ardelan pre dva meseca iznenadila je sve priznanjem da je otvorila profil na stranici za odrasle OnlyFans i da tu objavljuje svoje golišave fotografije, ali sada je objasnila zbog čega je to uradila.

Očigledno da joj borbe u ringu nisu isplative, pa se okrenula daleko bržoj zaradi i to na način čiji je bila veliki protivnik.

Ova 30-godišnjakinja živi u Birmingemu, ali je rodom iz Rumunije i bavi se MMA sportom. Pre dva meseca mnogi su bili iznenađeni kada je Alis priznala da je otvorila profil na OnlyFansu jer su znali da je uvek bila protiv toga.

Međutim, Ardelan je jednog dana dok je bila u teretani odlučila da se okuša na stranici za odrasle, te je počela objavljivati svoje provokativne i golišave fotografije i shvatila je da je to bio odličan potez što se tiče finansija.

Ona se još od svoje 12. godine bavi MMA-om i ne odustaje od njega, a donedavno je radila i kao obezbeđenje.

Međutim, kada je shvatila da od svih tih poslova ne može baš da živi onako kako ona to želi, odlučila se na "krajnji" korak i otvorila je profil na OnlyFans-u.

Nedavno se našla u centru pažnje jer je otkrila da je dobila ogromne kritike zbog toga, ali većinom zbog ljubomornih žena čiji muževi su se pretplatili na njen profil.

- Morala sam da im kažem: Nisam ovde da vam otmem muškarca. To je samo moj posao i ne mešam se u vaš posao. Nisam ja kriva ako tvoj suprug dođe na moj OnlyFans profil - rekla je nedavno Alis.

Priznala je da zarađuje mnogo više nego što je mogla očekivati, ali da neće MMA ostaviti po strani zbog svega toga i da joj je cilj da se tim sportom bavi u budućnosti što ozbiljnije.

- Istina je da više ne moram da se borim, ali ako prestanem to da radim onda to neću više biti ja. To je deo mog života i mislim da imam bar još pet dobrih godina da se na vrhunskom nivou bavim tim sportom. Fizički se osećam odlično jer ovo radim već 12 godina aktivno. Želim da budem deo UFC-a i imam dobre borbe. To mi ne treba zbog neke zarade i slično, već samo kako bih ispunila svoj najveći san - rekla je Ardelan pa se osvrnula na glani izvor prihoda.

- OnlyFans? Naravno da me stalno kritikuju. Dosta mi govore kako nemam više dostojanstvo, ali samo ću vam reći da vam vaše dostojanstvo ne plaća račune. Gde je dostojanstvo kada morate da radite svaki dan od 8 do 17 sati do kraja života pre nego što umrete? Neki ljudi su jednostavno ograničeni.

- Pre nego što sam postala dio OnlyFansa nisam mogla ni da treniram kako treba. Nisam imala novca za opremu, a ne nešto drugo. Sada imam između 4 i 6 treninga svaki dan i najbolju moguću opremu.

Trenutno, Alis u UFC kavezu ima pet uzastopnih pobeda, a naredna borba zakazana je za 5. mart. Od svog "drugog" posla i objavljivanja fotografija na OnlyFans-u navodno mesečno zaradi oko 11.300 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.