"USTANITE I POZDRAVITE OVOG ČOVEKA!" - Amerikanac batinama poslao slavnog Rusa u penziju pa mu se poklonio! (VIDEO)
Fjodor Jemeljanenko, Foto: Printscreen/Twitter/@shosports

neponovljiv

"USTANITE I POZDRAVITE OVOG ČOVEKA!" - Amerikanac batinama poslao slavnog Rusa u penziju pa mu se poklonio! (VIDEO)

Jemeljanenko je bio dirnut zbog ovih reči svog rivala i aplauza publike

Objavljeno:

Legendarni ruski MMA borac Fjodor Jemeljanenko (46), jedan je od najbolji svih vremena, ovog vikenda je zvanično otišao u penziju, i to, posle poraza od aktuelnog prvaka teške kategorije Rajana Bejdera (39).

Bejder je Jemeljanenka u januaru 2019. godine nokautirao za samo 35 sekundi borbe i naneo mu najteži poraz u karijeri, pa je Rus upravo protiv njega želeo i da završi bogatu karijeru.

Kada je reč o samoj borbi, razlika u brzini između Bejdera (39) i 46-godišnjeg Jemeljanenka bila je evidentna od samog starta. Amerikancu nije trebalo dugo da "iseče" Fjodora desnim krošeom. Rajan se namestio u povoljnu poziciju pre nego je raspalio po ruskom imperatoru. Posle niza udaraca u glavu, sve je bilo gotovo.

Posle meča, Bejder je priznao da nije baš uživao u onome što je uradio.

- Bilo je gorko-slatko. On je moj idol, kao i idol mnogih MMA boraca - rekao je i obratio se publici:

- Prvo, ustanite i pozdravite ovog čoveka za ono što je učinio za sport. Stavio je ovaj sport na svoja leđa. Taj čovek je legenda, i tako mi je drago što sam mogao da budem deo njegove priče - hvala puno, Fjodore. Ti si čovek. Ali morao sam da uđem i uradim svoj posao na kraju dana. Pobedio sam, moraš da ideš dalje.

Jemeljanenko je bio dirnut zbog ovih reči svog rivala i aplauza publike.

- S jedne strane, tužan sam, naravno, što se nisam borio kako sam želeo. Ali s druge strane, tako sam srećan što svi ovi ljudi ovde navijaju za mene, a svi ovi veterani koji su koračali sa mnom skoro 20 godina su tu da me pozdrave. Veoma sam srećan. Tako sam srećan što vidim sve borce koji su ovde da me podrže. Hvala Vam mnogo - rekao je emotivni "poslednji ruski car".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.