MAMIĆ NA RUCI FURA SAT KOJI KOŠTA KAO SVETOG PETRA KAJGANA: Kada bi ga prodao LAGANO BI OBEZBEDIO POTOMKE (FOTO)
Zdravko Mamić, Foto: Beta/Almir Razić

au!

MAMIĆ NA RUCI FURA SAT KOJI KOŠTA KAO SVETOG PETRA KAJGANA: Kada bi ga prodao LAGANO BI OBEZBEDIO POTOMKE (FOTO)

Jedan detalj je svima skrenuo pažnju

Objavljeno: 21:59h

Nekada prvi čovek Dinama iz Zagreba se u poslednje vreme vratio u žižu interesovanja javnosti, a izgleda da mu ide bolje nego ikada.

Prema pisanju mnogih medija u regionu, Zdravko Mamić će uskoro po treći put stati na "ludi kamen".

Njegova izabranica je naodno 30 godina mlađa, ali izgleda da i bivši fudbalski agent proživljava novu mladost.

Sada je iskočio u prvi plan zbog modnih detalja koje nosi na sebi.

Zdravko Mamić
Zdravko Mamićfoto: EPA/Antonio Bat

O njemu je pisao specijalizovani sajt "Sat na ruci", koji je detaljno analizirao novi sat Zdravka Mamića. - Jedna od najinteresantnijih ličnosti u svetu satova i iz javnog života koja dolazi iz Hrvatske jeste Zdravko Mamić. Ovaj biznismen je strastveni kolekcionar satova te smo ga u poslednjim godinama viđali sa veoma lepim i luskuznim modelima na zglobu ruke.

U njegovoj kolekciji dominira brend Audemars Piguet i generalno Royal Oak.

Zdravko je kolekciju obogatio novom referencom 26239OR sa plavim ciferom. Ovaj model napravljen je u roze zlatu sa predivnim plavim tapiserija ciferom. Radi e o hronografu sa zlatnim podbrojčanicima na pozicijama 3-6-9. Prečnik ovog sata je 41mm, poseduje safirno staklo sa prednje strane kao i safir sa zadnje strane u vidu poklopca kućišta. Vodootpornost ovog sata je svega 50m, ali Royal Oak Chronograph svakako nije predviđen za kupanje te je ovakva vodonepropusnost očekivana.

Veoma lep sat, kao i cena na tržištu. Model koji nosi Zdravko Mamić na danas se može kupiti za oko 115.000 do 125.000 evra tržišne cene u zavisnosti od godišta i stanja modela. Cena sata u radnji iznosi duplo manje, ali danas je postala nemoguća misija kupiti Royal Oak u butiku te je realnije da je Mamić ovaj sat kupio po tržišnoj ceni. Bilo kako bilo zaista lep primerak koji je popularni Maminjo uklopio sa odevnom kombinacijom - piše "Sat na ruci".

Zanimljivost u vezi Mamića je i ta da sve satove nosi na desnoj ruci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.