ZAVELA SAIGRAČICU PA FUDBALERA BRAZILA: Sad je ŠUTNULA i njega, bio ljubomoran zbog njenih golišavih slika! (FOTO)
Ališa Leman, Foto: Instagram/alishalehmann7

KO JE SLEDEĆI?

ZAVELA SAIGRAČICU PA FUDBALERA BRAZILA: Sad je ŠUTNULA i njega, bio ljubomoran zbog njenih golišavih slika! (FOTO)

Jedna od najlepših fudbalerki sveta je ponovo singl i odlučila je da pokaže svojim bivšim šta im nedostaje

Objavljeno:

Život joj je poput prave sapunice, a tek su joj 23 godine. Atraktivna fudbalerka je prvo bila u vezi sa saigračicom koju je ostavila radi poznatog fudbalera. Sada je ponovo sama i odlučila je da pokaže svojim bivšim šta im nedostaje.

Ženska fudbalska zvezda Aston Vile Ališa Leman izgledala je senzacionalno dok je izlazila na plažu u Majamiju sa uskim bikinijima na svom zmijskom telu. Ona je u engleski fudbal stigla 2018. godine potpisavši za Vest Hem.

1 / 5 Foto: Profimedia

Od tada je stekla desetine miliona pratitlaca na svim platformama društvenih medija. Švajcarkinja je popularna i zbog svojih fudbalskih veština i zanosnog izgleda.

I kako bi uživala u vremenu daleko od Vile i fudbalskog terena, Leman je otputovala na Floridu. Na jednoj u nizu od atraktivnih objava napisala je: "Samo opuštena bez ičega na umu."

Fotografije na kojoj se vidi "arsenal" kojim raspolaže je mnoge njene fanove ostavio bez daha. Dosta je muškaraca koji se nadaju da bi mogli doći do njenog srca, a možda i dama s obzirom na Ališina ljubavna iskustva.

Ona je prošlog meseca raskinula vezu sa Daglasom Luizom, reprezentativcem Brazila i igračem muškog tima Aston Vile, iako je veza na početku bila poput bajke - sve je završeno brže od planiranog.

1 / 5 Foto: alishalehmann7/Instagram

Luizu je smetalo što je ona previše pokazivala svoje telo na fotografijama, a na kraju ga je i ostavila zbog njegove silne ljubomore.

Pre nego što je bila sa vezistom, jedno vreme njena partnerka je bila saigračica iz reprezetnacije Švajcarske, Ramona Bahman.

- Ramona i ja smo odlučile da krenemo različitim putevima u životu, zajedno smo donele odluku. Želim da se zahvalim Ramoni na tri godine pune ljubavi i na svim uspomenama koje smo uspeli stvoriti zajedno.

- Jako je cenim i mi ćemo nastaviti biti prijateljice i saigračice, naravno. Hvala vam na nezaboravnom provodu - napisala je ranije kada je javno otkrila raskid sa svojom bivšom devojkom.

Poslije toga se okrenula vezi sa Luizom, ali ta romansa je bila kratkog daha. S obzirom kako se provodi jasno je da joj Ramona i Daglas uopšte ne nedostaju...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.