"JEDINA DEVICA NA ONLYFANS" JEDVA ČEKALA KRAJ SP: Zarada mi pala 60%, muškarci više vole fudbal nego GOLE ŽENE!
Kerolaj Šaves, Foto: Printscreen/Instagram/@soy_kerolaychves

posao trpio

"JEDINA DEVICA NA ONLYFANS" JEDVA ČEKALA KRAJ SP: Zarada mi pala 60%, muškarci više vole fudbal nego GOLE ŽENE!

Ova navijačica je prvo skrenula pažnju šire javnosti kada je objavila golišave fotografije u dresu Brazila, ali i zbog tadašnje rečenice u koju mnogi nisu poverovali

Objavljeno:

Brazilska navijačica Kerolaj Šaves našla se u centru pažnje zbog tvrdnji da je izgubila dosta novca jer se pokazalo da muškarci više vole fudbal nego polne odnose, a takođe za sebe tvrdi da je jedina devica na svetu koja koristi stranice za odrasle.

Nestrpljivo je čekala početak Svetskog prvenstva, te je objavljivala golišave fotografije u dresu Brazila i nadala se da će tako zadržati pažnju svojih pratilaca.

Međutim, kako je takmičenje na ovom velikom turniru odmicalo tako je bilo sve manje euforije kod ove brazilske navijačice, ali ne zbog ispadanja "Selesaa" u četvrtfinalu od Hrvatske, već zbog slabe posete njenoj stranici.

Šaves tvrdi da je zbog fudbala izgubila ogroman novac i nada se da će se završetkom Mundijala muškarci konačno vratiti na staro.

- Nisam imala nekog velikog favorita i samo sam molila Boga da se to što pre završi. Moja najveća pobeda će biti da vratim pažnju muškaraca koju sam imala pre početka Svetskog prvenstva - priča Kerolaj i nastavlja.

- Iznenađena sam jer mi je zarada pala za 60% otkako je počelo Svetsko prvenstvo i znam da sada moram čekati mesecima ponovo da se vratim na ono staro. Nisam očekivala da ću izgubiti toliko novca zbog fudbala.

- Pokazalo se da u Brazilu muškarci više vole fudbal nego seks i gole žene što mi je baš neverovatno. Znala sam da smo fanatici, ali baš toliki... Moram sad da se potrudim i vratim sve te mušterije koje sam imala pre početka tog takmičenja.

Ova navijačica se prvo pojavila u javnosti kada je objavila golišave fotografije u dresu Brazila, ali i zbog tadašnje rečenice u koju mnogi nisu poverovali.

- Jedina sam devojka koju možete naći i gledati na OnlyFans-u, a da je još devica - poručila je Kerolaj nedavno i otkrila da je uradila u julu operaciju koja joj je to ponovo omogućila.

Ali, pored toga što je izgubila veliki broj klijenata zbog Mundijala ona je poručila da i dalje voli fudbal i veruje da će se ponovo vratiti velikoj zaradi od objave na OnlyFans-u.

- I dalje volim fudbal samo sam iznenađena što su muškarci toliko zaluđeni tim sportom. Pripremila sam nekoliko objava koje će da ih izlude i ako se vrate na moj kanal videće šta su propustili i neće se pokajati. Da vidimo onda hoće li im biti važniji fudbal ili ja - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.