ARGENTINKE POKAZIVALE GOLE GRUDI GDE SU STIGLE: Toliko o strogom zakonu u Kataru... (FOTO) (VIDEO)
Toples devojke, Foto: Printscreen/Instagram/@noe.dreams1

"toples devojka" opet u akciji

ARGENTINKE POKAZIVALE GOLE GRUDI GDE SU STIGLE: Toliko o strogom zakonu u Kataru... (FOTO) (VIDEO)

Raskalašne navijačice su nesmetano uveseljavale navijače sevanjem svojih golih grudi i van stadiona u Kataru

Objavljeno:

Noe, jedna od dve zanosne devojke koje su u opštem haosu na tribinama nakon pobede Argentine nad Francuskom u finalu Svetskog prvenstva uspele da skrenu pažnju - kako i ne bi - jer su podigle dresove i otkrile gole grudi (samo obojene u zastavu svoje zemlje), dugo je bila tiha na svom Instagram nalogu.

Ipak, sada se oglasila serijom objava, a među njima je još nekoliko videa koji pokazuju da nisu puštale svoje atribute "na slobodu" samo na stadionu na kraju utakmice već i van istog i praktično gde god su stigle!

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/@noe.dreams1

Neki su se pitali kako su izbegle kaznu, čak i zatvora, s obzirom na stroge zakone u Kataru koji zabranjuju ovakvo ponašanje, a kada se nisu oglašavale, posumnjali su da se baš to desilo.

Međutim, sada je jasno da su "Toples devojka", kako je Noe sebe nazvala na Instagramu, i njena ortakinja nesmetano uveseljavale navijače na više lokacija u Kataru sevanjem svojih golih grudi, a da su izbegle bilo kakve sankcije.

Vlasti u Kataru su novinarku koja je opljačkana početkom Mundijala umirivali tvrdnjom da će lopova brzo pronaći jer je sve pokriveno, pa je ovakva situacija još čudnija. Možda im prosto ovakav tip nemoralnog ponašanja zgodnih Argentinki nije smetao?

Ispod možete još da se podsetite zašto...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.