NJEN DEČKO JE GOLMAN: Ko je LEPOTICA BEZ MANE junaka Hrvatske? Na svadbi im pevao njen prezimenjak Saša Matić! FOTO
Helena i Dominik Livaković, Foto: Instagram/helenamatic

savršen par

NJEN DEČKO JE GOLMAN: Ko je LEPOTICA BEZ MANE junaka Hrvatske? Na svadbi im pevao njen prezimenjak Saša Matić! FOTO

Momak o kom ovih dana priča ceo svet nedavno se zakleo na večnu ljubav dugogodišnjoj devojci i dobro poznatom licu na društvenim mrežama

Objavljeno:

Čekamo sa nestrpljenjem polufinalne duele Svetskog prvenstva u Kataru koje se završava ove nedelje. Mnogo je velikih i šokantnih momenata viđeno do sada, ali se ovih dana, logično, najviše priča o podvizima Maroka i Hrvatske koje je malo ko video među četiri najbolja tima Mundijala, naročito nakon njihovog prilično nezanimljivog duela na startu takmičenja u grupi F (0:0).

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je primala pohvale i kada su na penale izbacili Japan u osmini finala, ali kada su isto učinili protiv prvog favorita turnira, moćnog ali nadobudnog Brazila, oduševili su sve koji su zaboravili da su "Vatreni" stigli u Katar kao vicešampioni sveta. I sad su na korak od novog finala SP.

Junak tokom dosadašnjih pet mečeva Hrvatske u Kataru, od kojih su samo jedan dobili posle regularnog toka (Kanada 4:1), a naročito penal serija, jeste sjajni golman Dominik Livaković.

Dominik Livaković, Sport, Fudbal
foto: EPA/Georgi Licovski

Momak o kom ovih dana priča ceo svet nedavno se zakleo na večnu ljubav dugogodišnjoj devojci i dobro poznatom licu na društvenim mrežama.

Čuvar mreže Dinamo Zagreba je dobio čestitke i divljenje iz celog sveta, a među onima koji im ovih dana pružaju najveću podršku je njegova životna saputnica Helena Livaković koja ga je bodrila sa tribina.

Par je, inače, ove godine izgovorio sudbonosno "da" kada su u junu sklopili brak u Katedrali svetog Stošije u Zadru. To je kruna njihova njihove ljubavi, koja traje već pet godina, a Livakovići su potom upriličili romantično slavlje u jednom luksuznom hotelu, gde su za raspoloženje zvanica bili zaduženi pevači Petar Grašo i Saša Matić.

Možda Saša Matić nije izabran samo po muzičkom ukusu... Naime, Helena Livaković je na Instagramu zadržala devojačko prezime i tamo je Helena Matić, a u komšiluku je znaju i kao "hrvatsku Megan Markl" zbog sličnosti s vojvotkinjom od Saseksa, a od detinjstva se bavila umetničkim klizanjem.

Čak 20 godina je blistala "na ledu", a karijeru je završila 2017. godine jer se, kako kaže, "više nije videla u tome". Diplomirala je industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Kako je jednom prilikom istakla, sa svojim izabranikom se odlično razume i ceni ga zbog njegove skromnosti.

- Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Veliki je samokritičar, što me nekad zna i iznervirati, ali opet, razumem ga. Mogli bismo reći da smo oboje odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcionišemo kao tim – istakla je Helena jednom za Index.hr.

Ispod pogledajte još Heleninih slika:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.