MOŽDA BI TAKO BILO BOLJE I "ORLOVIMA"? Vera je stručnjak: "Kad nema žena, ostaje im samo da MASTURBIRAJU!"
Rui i Vera Patrisio, Foto: Printscreen/INstagram/@vera.r.patricio

zna meru

MOŽDA BI TAKO BILO BOLJE I "ORLOVIMA"? Vera je stručnjak: "Kad nema žena, ostaje im samo da MASTURBIRAJU!"

Kao i na svakom velikom takmičenju, i na ovom se vodi debata da li je bolje da sportisti imaju odnose tokom turnira ili ne

Objavljeno:

Fudbaleri Portugala su u meču osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru prikazali dosad najbolju partiju i demolirali Švajcarsku koja je prethodno zaustavila Srbiju u svojoj grupi.

Kao i na svakom velikom takmičenju, i na ovom se vodila debata da li je bolje da sportisti upražnjuju seks pre utakmica ili ne - neki kažu da je to poželjno radi uklanjanja stresa, a neki da se time atlete previše isprazne i nemaju potrebni naboj tokom takmičenja.

Dok čekamo ozbiljnu studiju na ovu temu, oglasila se žena koja je stručnjak, a sve može da ispita iz prve ruke... U pitanju je supruga golmana Portugala Ruija Patrisija, Vera Patrisio, koja je seksualni terapeut, a ovo je njeno viđenje sporne teme:

- Fudbaleri ne bi trebalo da se ustručavaju i suzdržavaju od sek*a pred utakmice. Znamo da je praksa da oni ne mogu da budu uz svoje porodice već da su u karantinu. Ostaje im samo da masturbiraju, to bi moglo mnogo da im pomogne da se opuste i da ne budu nervozni - ispričala je u televizijskoj emisiji Vera Patrisio.

Praksu sa karantinom ipak ne primenjuju svi - primer je selekcija Srbije, a s obzirom na to kako su se oni proveli na terenu u odnosu na Portugalce, možda bi bilo bolje da su supruge ostale po strani dok za "Orlove" traje Mundijal...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.