HRVATSKI NAVIJAČ SE NE VRAĆA IZ KATARA NI ZBOG ŽENE NA POROĐAJU: "Ona nek rodi, ja ostajem!" (VIDEO)
Antonio Penava, Foto: Printskrin/HRT

HIT NA NETU

HRVATSKI NAVIJAČ SE NE VRAĆA IZ KATARA NI ZBOG ŽENE NA POROĐAJU: "Ona nek rodi, ja ostajem!" (VIDEO)

Penava je prvog sina nazvao po kapitenu hrvatske reprezentacije, Luki Modrićiu, a sličan plan ima i za drugo dete

Objavljeno:

Reprezentacija Hrvatske se nestvarnim promašajima Romelua Lukakua provukla dalje iz grupne faze Svetskog prvensstva u Kataru, a onda na penale izbacila Japan i tako se plasirala u četvrtfinale Munidjala.

Tu ih čeka okršaj sa Brazilom u petak od 16 časova, a hrvatski navijačiu Dohi su već odavno u ekstazi.

Novinarka HRT-a je u javljanju uživo prenela delić atmosfere iz Dohe, a jedan navijač "Vatrenih", Antonio Penava iz Posušja, razdragano je komentarisao da mu je žena trudna, ali da on na SP-u ostaje.

- Kome je žena trudna - pitala je novinarka na što je Antonio odgovorio:

- Moja verovatno rađa. Ona nek rodi, ali ja ostajem - našalio se hrvatski navijač nakon čega je dogovorio kako će se sin zvati.

- Ante. Lipo ime Ante, Ante, Bog ga živio - zapevali su svi uglas.

Video se ubrzo počeo širiti po društvenim mrežama te je pokrenuo lavinu komentara. Penava je inače prvog sina nazvao po kapitenu hrvatske reprezentacije Luki Modriću, a s društvom je u objavi na društvenim mrežama najavio da u Dohi ostaje do katoličkog Božića te da su tom prilikom okitili i malu božićnu jelku.

Ipak, kada je sledeći put razgovarao s novinarima, Penava je rekao da će se ipak vratiti kući kako bi prisustvovao porođaju, pa otkrio novi plan.

- Dobio sam dozvolu da odem u Dohu, ali moram da se vratim na porođaj. Ako sve prođe u redu i ako se Hrvatska plasira u polufinale i finale, vratiću se u Katar - rekao je pa dodao:

- Sina ću nazvati po onome ko da pobednički gol za prolaz protiv Brazila, ali ne bi bilo zgodno da to bude Modrić s obzirom na to da sam prvog sina nazvao po njemu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.