VODITELJKA POLUGOLA NAJAVILA MEČ SRBIJA - BRAZIL: Zakopčala se do grla, a dole... (FOTO)
Debora Seko, Foto: Instagram/@dedesecco

"šta moda učini ženama"

VODITELJKA POLUGOLA NAJAVILA MEČ SRBIJA - BRAZIL: Zakopčala se do grla, a dole... (FOTO)

Iako je dobila mnogo komplimenata na račun isklesanog stomaka, Debora se suočila i sa negativnim kritikama

Objavljeno: 10:55h

Brazilska voditeljka Debora Seko izazvala je haos na društvenim mrežama zbog stajlinga u kom je vodila emisiju posvećenu Svetskom prvenstvu u Kataru.

Njene zemljake večeras od 20 časova očekuje prvi duel u grupi G - protiv Srbije, a Seko je stigla da skrene pažnju i na sebe.

Katarska pravila oblačenja izazvala su burne reakcije u javnosti i sada se pomno prati svačiji stajling - iako niste u Kataru.

Na Svetskom prvenstvu veliku pažnju privukla je žena katarskog šeika, a potom Mesijeva žena i bivša srpska snajka Adrijana Lima. Za razliku od zanosnih lepotica koje su očarale Dohu, brazilska voditeljka dobila je oštre reakcije i negativne kritike javnosti.

Debora Seko, koja na Sportv-u vodi emisiju o fudbalu, pojavila se u bež pantalonama sa džepovima i plavoj košulji.

Debora odlično zna kako da isprovocira javnost, čak i ako je zakopčana do grla. Dugmići su uredno na mestu, ali je košulja jedva pokrila grudi. I kao da to nije bilo dovoljno, voditeljka je tange podigla na kukove, dok je urbane pantalone spustila što je niže mogla.

Iako je dobila mnogo komplimenata na račun isklesanog stomaka, Debora se suočila i sa negativnim kritikama. Kako su brojni korisnici istakli, mnogi smatraju da je ovakav stajling neprikladan za vođenje sportske emisije.

"Ovo je fudbalska emisija, a ne modna revija", "Imaj poštovanja prema Svetskom prvenstvu, pogotovo jer je u Kataru", "Ovo je baš neprimereno", "Glupo je, kao da ne bi bila lepa u normalnoj košulji i elegantnim pantalonama", "Šta moda učini ženama", glasili su samo neki od komentara, a njen odgovor je još više razbesneo mnoge:

- Baš me briga, ja sam ono što jesam - rekla je Debora.

(Espreso/Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.