GDE GLEDATI PIKSIJEVE ORLOVE? Cela nacija bodriće reprezentaciju, prenos meča obezbeđen na dve televizije!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

VAŠE PRAVO DA BIRATE!

GDE GLEDATI PIKSIJEVE ORLOVE? Cela nacija bodriće reprezentaciju, prenos meča obezbeđen na dve televizije!

Utakmica Srbija - Brazil igra se na najvećem stadionu u Kataru

Objavljeno: 09:40h

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20 sati igra sa selekcijom Brazila, u prvom kolu G grupe Svetskog prvenstva su Kataru, a taj meč gledaće cela srpska nacija jer je obezbeđen prenos na dve televizije.

Kapiten "orlova" Dušan Tadić rekao je da je Brazil sjajan tim, ne samo individualno, ali da se srpski tim fokusira samo na sebe.

- Naš fokus je ipak na nama, trudimo se da igramo inteligentan fudbal. Brazilci su pet puta osvojili titulu, može to da nas motiviše, potrebno je samo da uživamo i rezultat će doći - istakao je Tadić.

Dušan Tadić
foto: Starsport©

Prema njegovim rečima, siguran je da će iskustvo iz Rusije dosta značiti.

- Sada smo u najboljim igračkim godinama. Samo treba da radimo isto kao i do sada i neće biti nikakvih problema - poručio je Dušan Tadić.

Utakmica Srbija - Brazil igra se na najvećem stadionu u Kataru, kapaciteta 87.000 gledalaca, a početak je od 20 časova. Prenos će biti realizovan na prvom programu Radio-televizije Srbije, kao i na Areninom premijum 1 kanalu.

U okviru naše grupe sastaju se i Kamerun i Švajcarska, taj meč na programu je od 11 časova, takođe uz prenos na pomenutim televizijama.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.