KO JE NAPRAVIO DETE NAJPOZNATIJOJ GLUMICI ZA ODRASLE? Mislila sam da su NBA igrači fini, a on mi rekao da ODJE*EM!
Lana Rouds, Foto: Printscreen

"sledeće što se desilo - trudna sam!"

KO JE NAPRAVIO DETE NAJPOZNATIJOJ GLUMICI ZA ODRASLE? Mislila sam da su NBA igrači fini, a on mi rekao da ODJE*EM!

Košarkaš je čak sa sobom poveo drugu devojku, kao rezervnu opciju

Objavljeno: 13:14h

Lana Rouds, poznata glumica za odrasle, prošle godine je podigla buru među ljubiteljima NBA lige opisavši sastanak sa jednim igračem Bruklin Netsa, a sada je priča postala mnogo komplikovanija.

Košarkaš je čak sa sobom poveo drugu devojku, kao rezervnu opciju.

- Na kraju smo napustili večeru, ne zbog te situacije, jer u tom trenutku si već u "prijateljskoj zoni", je*e mi se s kim razgovaraš, sastanak je bio stvarno dosadan... Ne želim da budem zla, ali ja i ovaj momak jednostavno nismo kliknuli i ja sam ga pitala: koje su ti omiljene stvari, koje je tvoje mišljenje o ovome, a on je bio samo "ja nemam mišljenje ni o čemu, nemam omiljeno ništa" i bio je ozbiljan i nije to rekao samo da bi prekinuo razgovor... Prosto nije dovoljno pikantan za mene - otkrila je tad Rouds.

1 / 6 Foto: Printscreen

Navijači su odmah počeli da spekulišu da li je u pitanju Kevin Durent ili Blejk Grifin, a kada je Lana rekla da je taj muškarac u horoskopu Vaga, većina je zaključila da je definitivno u pitanju "Durantula" (rođen 29. septembra 1988).

U svakom slučaju sastanak nije bio potpuna propast jer porno glumica sada tvrdi da je taj košarkaš otac njenog sina Majla!

Okačila je video putem društvene mreže "Tiktok" u kom u izazavnom izdanju kao i uvek, priča o nekom drugom muškarcu, Džoniju, a pri kraju snimka podiže svoju bebu dok je jedna prijateljica snima. Međutim, delove rečenica iz tog snimka je izdvojila i povezala tako da daju ovu poruku:

- Kunem se Bogom, mislila sam da su NBA igrači fini momci. Sledeće što se desilo, trudna sam... A on mi je rekao da odj**em - napisala je Lana preko snimka, očigledno želeći da zbuni pratioce i javnost.

Kada je u pitanju ova glumica, ona je rođena pod imenom Amara Mejpl i ima slovenačke i češke korene. Karijeru glumice za odrasle počela je 2016. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.