PAŠĆE VAM VILICA KAD VIDITE MARTU: Pojavila se u PREUSKOJ haljini i skroz zasenila dečka! (FOTO)
Marta Dijas, Foto: Printscren/Instagram/martaa_diiaz

Pojačanje vrhunske klase

PAŠĆE VAM VILICA KAD VIDITE MARTU: Pojavila se u PREUSKOJ haljini i skroz zasenila dečka! (FOTO)

Brojni se pitaju ko je devojka sa slike, a jedan je napisao: "Ovi baš znaju kako da dočekaju igrače..."

Objavljeno: 09:55h

Atletiko Madrid je krajem avgusta dogovorio dovođenje Serhija Regilona na pozajmicu iz Totenhema, a sada je stiglo vreme za njegovu promociju.

Navijači Atletika su možda i bili uzbuđeni zbog dovođenja levog beka, "deteta" gradskog rivala Reala i povremenog reprezentativca Španije, ali ubrzo ga uopšte nisu primećivali.

Naime, Regilon se na promociji pojavio sa devojkom, internet zvezdom, Martom Dijas. A ona je došla u uskoj haljini koja je savršeno pokazala njeno zmijsko telo.

1 / 5 Foto: Printscren/Instagram/martaa_diiaz

Uz zavodljivi osmeh, navijači ne skidaju oka sa nje i kako kažu u šaljivim komentarima, igrača ni ne primećuju. Brojni se pitaju ko je devojka sa slike, a jedan koji ne zna je napisao: "Ovi baš znaju kako da dočekaju igrače...".

- Pojačanje vrhunske klase. I Serhio Regilon - piše drugi tviteraš.

- Je li mu ovo devojka? Ako jeste, ima li onda dozvolu da kasnije dolazi na treninge? - pita treći.

Možda bi i trebalo...

Marta Dijas je inače JuTjub vlogerka, a njen nalog prati preko dva miliona ljudi. Na Instagramu ima 3,2 miliona pratilaca, a aktivna je i na drugim platformama.

Serhio joj je, inače, mnogo nedostajao pre dve godine, kada se preselio u London. Tada je nastala izjava o kojoj je pričala čitava Španija, ali i Engleska u kojoj su kasnije živeli zajedno. Marta je u jednoj televizijskoj emisiji otkrila koliko puta njih dvoje upražnjuju seks:

- Ništa, nula. Nismo imali odnose dugo, ja sam zaključana - rekla je Marta i tako šokirala fudbalski svet.

Ispostavilo se da su zbog koronavirusa bili u karantinima na različitim lokacijama, pa nisu mogli da razmenjuju nežnosti. Marta Dijas je uz osmeh najavila da će sve nadoknaditi, a verovatno i jeste jer je Regilon ubrzo ispao iz forme i plana trenera Totenhema Antonija Kontea. Iscrpljen čovek...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.