DOK MUŽ PUTUJE, ONA GOLA NA BAZENU TVERKUJE! Žena poznatog sudije skupo prodaje fotke na sajtu za odrasle! (VIDEO)
Njen muž je sudija, pa zbog prirode posla mnogo putuje, Foto: AP/Printscreen/Instagram/romiiortegaa

eksplicitno!

DOK MUŽ PUTUJE, ONA GOLA NA BAZENU TVERKUJE! Žena poznatog sudije skupo prodaje fotke na sajtu za odrasle! (VIDEO)

Otišla je korak dalje

Objavljeno: 12:14h

Iako je u svetu poznat kao jedan od najboljih sudija i čovek koji je sudio finale Svetskog prvenstva u Rusiji, Urugvajac Nestor Pitana u poslednje vreme nalazi se u centru pažnje zbog atraktivne supruge Romine!

Ova atraktivna lepotica otišla je u korak sa vremenom i sada se našla na naslovnim stranama zbog profila na "Onlyfans" platformi.

Naime, Romina definitivno ima šta da ponudi i svoje golišave fotografije prodaje za mesečnu nadoknadu od 29 dolara. Neki će možda reći da je skupo, međutim, njene fotografije govore suprotno.

Nestor i Romina su u javnost prvi put "izašli" 2014. godine, kada je ovaj sudija dobio da sudi Mundijal u Brazilu. Nažalost po mnoge, neće ići u Katar - bez obzira na to što je još aktivan i što sudi takmičenja u Južnoj Americi.

Što se tiče same Romine, ona je majka dvoje dece i trenutno uživa u popularnosti koju je stekla. Takođe, veliki je ljubitelj fitnesa koji joj očigledno pomaže da održi ovako sjajan izgled.

Rominine fotografije su na ivici provokacije kada je u pitanju njena seksualnost, te se uverite zašto mnogima nije teško da izdvoje 29 dolara za ekskluzivni sadržaj.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.