P(R)OMEŠAJ CRNU I ZLATNU... NBA as i Danijela Rajić napravili RASKALAŠNU svadbu, treštala srpska muzika! (VIDEO)
Svadba Danijele Rajić i Pola Džordža, Foto: Printscreen/Instagram/danielarajic

veselo i bahato

P(R)OMEŠAJ CRNU I ZLATNU... NBA as i Danijela Rajić napravili RASKALAŠNU svadbu, treštala srpska muzika! (VIDEO)

Poznata je priča da je Džordž svojevremeno nudio Danijeli, poreklom iz Mramorka, milion dolara da abortira, ali je ona to odbila, da bi potom počeli da žive zajedno i već imaju troje dece

Objavljeno: 17:25h

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž krajem juna objavio je vest o venčanju sa Danijelom Rajić, a pre nekoliko dana u Italiji obavljena je svadba uz srpsku muziku i mnoge poznate ličnosti.

Par je organizovao spektakularno veselje, a NBA zvezda je ludovala uz srpsku muziku. Među gostima su bili i drugi poznati asovi najjače košarkaške lige na svetu kao što su Karl-Entoni Tauns, Redži Miler i Patrik Beverli, a tu je bio i saigrač Ivica Zubac.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/@danijelarajic

Danijela je na svom "Instagram" nalogu objavila pregršt fotografija i video-snimaka sa svadbe na kojima može da se vidi kako je sve izgledalo.

Na repertoaru su se našle pesme poput "Đurđevdana", "Bato, bre", "Žena od sultana", "Crno i zlatno" i mnoge druge...

Danijela, koju u Srbiji često upoređuju sa popularnom starletom Kim Kardašijan, nekada je radila kao go-go igračica u Americi. Tamo je i upoznala Džordža.

Sam početak veze ovog para je bio prepun uspona i padova, ali sve je lepo što se lepo svrši. Poznata je priča da je Džordž svojevremeno nudio Danijeli, poreklom iz Mramorka, milion dolara da abortira, ali je ona to odbila, da bi potom počeli da žive zajedno i već imaju troje dece.

Naravno, NBA zvezda je uz svoju suprugu naučila da jede srpske specijalitete poput sarme, a čak se navukao na srpsku muziku...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.