TRAGEDIJA KOJA IH JE SPOJILA! Teška životna priča Mesijeve najveće ljubavi, od rastanka do velike sreće! (FOTO)
Antonela i Lionel Mesi, Foto: Printscreen/Instagram/antonelaroccuzzo

vOLE SE OD DETINJSTVA!

TRAGEDIJA KOJA IH JE SPOJILA! Teška životna priča Mesijeve najveće ljubavi, od rastanka do velike sreće! (FOTO)

Oboje potiču iz siromašnih porodica, a venčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju

Objavljeno: 15:26h

Fubalski as Lionel Mesi imao je sreću da svoju životnu ljubav sretne još dok nije bio slavan i bogat.

Upoznali su se u ranom detinjstvu jer je Leo bio dobar prijatelj sa njenim bratom, a priznaće Mesi godinama kasnije da je sa njenim bratom bio dobar prijatelj kako bi nju viđao sve više.

Oboje potiču iz siromašnih porodica, a prvi put su se upoznali kada je Antonela imala osam godina. Leo je već tada osetio iskru i zapitao se „Ko je to?“.

Pisali su pisma jedno drugom, a u jednom od njih je zabeleženo da je Antonela napisala da će biti vereni. Ipak, sve se odjednom promenilo 2000. godine kada se Mesi sa 13 godina preselio u Barselonu. Već tada su se mnogo zbližili, ali im se život naprosto promenio. Antonela je nekoliko godina bila u vezi sa drugim momkom, pre nego što se Mesi vratio po nju.

- Zamislite da se sa porodicom preselite na novi kontinent sa 13 godina, a budućnost svih zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći igrati u Barseloni. S druge strane, ostavljanje svega iza sebe u Rosariju bilo je teško: mojih prijatelja, ostatka moje porodice, mog detinjstva – stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule - rekao je argentinski fudbaler u jednom intervjuu.

Kada je Mesi otišao Antonela je nastavila svoj život. Upisala je studije stomatologije i uplovila u emotivnu vezi. Onda je sudbina ponovo umešala prste. Dogodila se tragedija koja je ih je spojila - Antonelin najbolji prijatelj nastradao je 2005. godine. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide na fakultet, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi joj pružio podršku. Antonela je ostavila tadašnjeg dečka kako bi pružila šansu fudbaleru.

Već 2008. godine je Antonela počela da živi sa Mesijem u Španiji, a tamo je i upisala fakultet. Njihova ljubavna priča dobila je najlepši mogući epilog 2012. godine kada su postali roditelji. Dobili su sina Tiaga, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Porodica je 2018. godine dobila još jedno pojačanje, sina Ćira.

Zanimljivo je i da su se Leo i Antonela venčali tek 2017. godine. u rodnom Rosariju u Argentini.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.