VODILI SMO LJUBAV U AUTU, ALI SAMO ME ISKORISTIO, VARAO JE SVOJU DEVOJKU: Starleta "otkucala" fudbalera Čelsija!
Neodoljiva: Paola Saulino, Foto: Printscreen/Instagram/insta_paolina_fanpg

NOVA AFERA POTRESA ENGLESKU

VODILI SMO LJUBAV U AUTU, ALI SAMO ME ISKORISTIO, VARAO JE SVOJU DEVOJKU: Starleta "otkucala" fudbalera Čelsija!

Korisnica platforme Only Fans, gde na dnevnoj bazi ''usrećuje'' stotine muškaraca, tvrdi da je imala aferu sa igračem Čelsija

Objavljeno:

Paola Saulino se požalila da se oseća ''iskorišćenom'' i ''poniženom'', a svoju tajnu je odlučila da ispriča za britanski tabloid Daily Star.

Tabloid nije želeo da otkrije ime fudbalera, ali se navodi da se radi o jednom od vodećih igrača u svlačionici popularnih Plavaca koji je imao devojku kada je počeo da se viđa da Italijankom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/insta_paolina_fanpg

"Sreli smo se u vili. Čim je došao odmah mi se predstavio. Iskreno nije skidao pogled sa mene", počela je zanosna Italijanka.

"Proveli smo odlično vreme zajedno i dosta mi se svideo. Ljubio me pred svima, a nakon toga smo počeli da vodimo ljubav u automobilu, ali su nas njegovi prijatelji zaustavili."

"Nakon toga smo otišili u disko i napili se. Tokom večere mi je rekao da će mi ostaviti broj, što je na kraju i uradio."

Nakon toga se fudbaler Čelsija vratio u London i svakodnevno je od Paole tražio gole fotografije.

"Govorio je 'daj još jednu' i 'poslednju' i ta igra mi se svidela. Onda bih mu ja poslala jednu vruću fotografiju koju bi on video kada se probudi."

"Imam novac, radim, zarađujem. Ne zavisim ni od koga. I ne tražim nekog ko će mi plaćati račune. Tražim nekog ko će me voleti."

Nakon određenog druženja fudbaler je Paolu javno ''nogirao'' u restoranu i to preko svog agenta.

"Tada sam prvi put videla njegovo pravo lice. On je loš dečko, lažljivac i spreman je da iskoristi ljude. Iskoristio je mene i varao svoju devojku. Kakav to čovek radi?", zapitala se Paola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.