Izbor kluba mu nije najveći problem: Heorhina NEĆE BITI SREĆNA posle ovog postupka Ronaldove sestre!
Dani sreće prošlost? Ronaldo sa verenicom, Foto: Printscreen/Instagram

problemi u raju

Izbor kluba mu nije najveći problem: Heorhina NEĆE BITI SREĆNA posle ovog postupka Ronaldove sestre!

Ronaldova sestra i bivša devojka u dobrim odnosima

Objavljeno: 16:26h

Kristijano Ronaldo je u centru pažnje ovog leta zbog njegove želje da napusti Mančester junajted. Još uvek se nije pojavio na pripremama kluba, a sada se njegovo ime provlači kroz medije i zbog jednog poteza njegove sestre.

Elma Aveiro je nedavno napravila neverovatan potez kojim je pokazala da nije u najboljim odnosima sa Ronaldovom verenicom Georginom Rodrigez - i u sve je umešala Kristijanovu bivšu!

Ronaldova sestra Elma je zadužena za vođenje njegovog hotela "CR7" u Funčalu. Tamo se pre nekoliko dana održao događaj za koji je Elma unajmila njegovu bivšu devojku Merće Romero.

Romero radi kao di-džej i u odličnim je odnosima sa Ronaldovom sestrom. Merće i Kristijano su bili zajedno oko godinu i po dana. Ona je devet godina starija od portugalske zvezde i bila mu je prva devojka. Raskinuli su u septembru 2006. godine.

"Obećala sam mu da o tome nikad neću govoriti. Imam veliko poštovanje prema njemu i njegovoj porodici. On je divna osoba i nešto zaista prelepo što mi se desilo u životu", rekla je Merće jednom prilikom.

Merće i Elma su postale bliske i dan-danas se često druže. Ipak, potez Ronaldove sesret je izazvao veliku pažnju.

(Espreso, Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.