TOTI SE RAZVODI NAKON 17 GODINA BRAKA I 3 DECE: "Uvek preuzimam inicijativu u krevetu, želim s*ks po ceo dan!"
Ilari Blasi, jedna od najseksipilnijih žena u Italiji, Foto: printscreen/instagram/ ilaryblasi

DA LI JOJ SE VIŠE SMUČILO?

TOTI SE RAZVODI NAKON 17 GODINA BRAKA I 3 DECE: "Uvek preuzimam inicijativu u krevetu, želim s*ks po ceo dan!"

"Posle 20 godina zajedno i troje dece, moja veza sa Totijem je došla do kraja. Zašto, to je privatna stvar"

Objavljeno:

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti i poznata voditeljka Ilari Blasi zvanično su objavili da je njihov brak "pukao" posle 17 godina!

Toti i Ilari su se venčali 2005. godine i za ovo vreme su izrodili troje dece, a javnosti su poručili da je kraj zajedničkom izjavom na društvenim mrežama.

PRAZNIK ZA OČI! Najlepša supruga košarkaša sada će uživo pratiti Zvezdine utakmice! (FOTO)

- Posle 20 godina zajedno i troje dece, moja veza sa Totijem je došla do kraja. Zašto, to je privatna stvar i zamolila bih sve da se ne bave spekulacijama - rekla je Ilari, dok je i sam Frančesko pozvao na privatnost:

- Pokušao sam da prevaziđem krizu u braku, ali shvatam da se razvod nije mogao izbeći. Nastaviću da budem blizak sa Ilari i da podižemo našu decu. Razlozi našeg razdvajanja će ostati strogo privatna stvar.

Podsetimo, još u februaru cela Italija je brujala da se par razvodi, ali su njih dvoje jasno dematovali te spekulacije. Međutim, još tada je bilo jasno da nešto nije u redu.

Najviše zbog toga što pomenuti par od septembra 2021. godine nije okačio nijedu zajedničku fotografiju, dok su mediji spekulisali da Princ Rima uveliko ima novu ljubav. Zanimljivo je i kako su se Ilari i Frančesko upoznali, odnosno kako je usledio fijasko na prvom sastanku.

- Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo - poručio je Toti.

Pre nekoliko godina Toti je govorio i o seksu u braku, gde je izjavama nasmejao sve:

- Uvek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po ceo dan. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji imamo seks tri puta nedeljno. To i nije tako loše - poručio je Toti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.