OTKRIVENA CENA JELENINE HALJINE! Mesec dana rada za nju je malo: Kaiš bi morao dobro da se zategne!
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

vimbldon

OTKRIVENA CENA JELENINE HALJINE! Mesec dana rada za nju je malo: Kaiš bi morao dobro da se zategne!

Mnogo se komentarisao stil Jelene Đoković tokom finala Vimbldona.

Objavljeno: 09:51h

Na kraju je otkriveno da je Jelena nosila kreaciju iz kolekcije "Cesilie Bahnsen" danske dizajnerke Sesilije Tomark, koja je pravi predstavnik minimalističkog skandinavskog stila. Njenu modu karakteriše značaj održive proizvodnje, a ona je lično zaslužna što je „Nedelja mode“ u Kopenhagenu preživela i najteža vremena.

U novoj objavi Jelene Đoković pominju se TRIJUMF, KATASTROFA I VARALICE! Novaka uporedila sa prestižnim LIKOM!

Donekle u skladu sa dominacijom Novaka Đokovića u Vimbldonu, Jelena Đoković je dominirala, zajedno sa Kostin Haci, Kirjosovom devojkom i britanskom kraljevskom porodicom, na tribinama ovog kultnog teniskog turnira. Njena haljina, koju je nosila tokom finala, 10. jula, na dan njene i Novakove godišnjice braka, posebno je privukla pažnju britanskih tabloida.

Elegantna haljina Elegantna letnja haljina roze boje, sa velikim naduvenim rukavima, izazvala je veliku pažnju javnosti, pa su se mnogi pitali koliko košta ova haljina i ko je modni kreator.

1 / 4 Foto: matchesfashion.com

Njena haljina, koju je Jelena ponela na Vimbldon, košta nešto više od 800 evra, a napravljena je od poliestera. Tkanina ima izražen reljef, a model naglašava igru volumena, što je karakteristično za stil danskog dizajnera.

Na leđima su dva zanimljiva izreza, a rukavi su „puf” kroja – oba detalja su u duhu aktuelnih trendova. Jelena je isfurala kosu u sitne lokne, a ovaj izgled upotpunila naočarima za sunce.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.