BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OSTAVIO PLEJBOJ ZEČICU: Novoj supruzi priznao zašto i rasplakao je! (FOTO)
Blagoj Georgiev i Zlatka Rajakova, Foto: Printscreen/Instagram/blagogeorgiev_official

STARI ženskaroš!

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OSTAVIO PLEJBOJ ZEČICU: Novoj supruzi priznao zašto i rasplakao je! (FOTO)

Ima četvoro dece sa tri tazličite žene i izgleda da neće da stane na tome

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Blagoj Georgiev nedavno je ostavio bivšu bugarsku Plejboj zečicu Zlatku Rajakovu i ušao je u novi brak sa izvesnom Polinom!

Georgiev je za Zvezdu igrao u sezoni 2006/07, na 20 mečeva dao dva gola pre nego što je otišao u Duizburg na pozajmicu. Igrao je potom za Terek, Amkar, Rubin i Orenburg pre nego što je karijeru završio 2017. godine.

Godinu dana kasnije ušao je u vezu sa Zlatkom s kojim ima sina, da bi 29. juna objavio da je sa Polinom po drugi put stao na ludi kamen. Prethodno je bio oženjen Ruskinjom Esmer Omerovom s kojim takođe ima sina, dok mu je dvoje dece rodila i bivša gimnastičarka Hristina Vitanova s kojom je bio veren.

Georgiev je oduvek bio poznato po tome da je veliki ženskaroš, a bugarski mediji pišu da je tek Polini priznao da jednostavno voli žene. I to zbog toga što je voli.

Priznao je da je pokušavao da se suzdrži, da mu je ona sve, ali da bi jednog dana mogao da krene krivudavim putem - ne želeći da je povredi.

Polina je navodno ostala uplakana i bez reči, ali se kasnije smirila nakon što je shvatila da je prva žena kojoj je nekadašnji fudbaler priznao te intimne stvari.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.