OVAKAV PSIHOLOG TREBA SUPERLIGAŠIMA: Marija je gledala meč Zvezde, a svi drugi su gledali nju! (FOTO)
Ruskinja koja zna kako se uživa, Foto: printscreen/instagram/mariasochi

kao praćka

OVAKAV PSIHOLOG TREBA SUPERLIGAŠIMA: Marija je gledala meč Zvezde, a svi drugi su gledali nju! (FOTO)

Meč je bio glavna tema, ona je bila glavna atrakcija

Objavljeno:

Nedavni prijateljski meč između Zenita i Crvene zvezde (2:1) sa tribina u Sočiju pratilo je oko 30.000 navijača, a među njima je bio veliki broj pripadnica lepšeg pola!

Naravno da su svojom pojavom na tribinama privukle veliku pažnju, pogotovo što je poznato da su Ruskinje i te kako lepe žene i zaluđenice za fudbalom.

A jedna od oniih koja se posebno istakla na tribinama jeste atraktivna Marija Kiseleva, devojka koja se predstavlja kao psiholog iz Sočija. Iako tim iz njenog grada nije nastupio na tom meču, Mariji nije bilo teško da se pojavi na tribinama.

Zvezda se posle meča pohvalila da joj je ovaj duel sa Zenitom najgledanija prijateljska utakmica u poslednjih 20 godina. Samo dva puta su crveno-beli u 21. veku bila gledaniji, protiv Nagoje 2001. godine pred 46 hiljada ljudi i protiv Barselone godinu dana kasnije pred 35 hiljada navijača.

Zenit je, inače, slavio golovima Mostovoja i kasijere, dok je jedini pogodak za Zvezdu delo Aleksandra Kataija. U nastavku možete da uživate u fotografijama lepotice koja je pratila ovaj susret:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.