SRCE BOLI, GRUDI ISPADAJU: Najzgodnija voditeljka PATI za glumcem s Kosova, a on "fura" 6 godina stariju! (FOTO)
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

golica maštu

SRCE BOLI, GRUDI ISPADAJU: Najzgodnija voditeljka PATI za glumcem s Kosova, a on "fura" 6 godina stariju! (FOTO)

Da stvar bude gora, u pitanju je njena zemljakinja, poznata kao "Luda Azura" sa Sicilije

Objavljeno: 13:53h

Najpoznatija sportska novinarka današnjice, Dileta Leota, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde se ponosno hvali svojim "atributima".

Italijanka ima nešto više od osam miliona pratilaca na Instagramu i redovno ih obraduje svojim fotkama i snimcima.

Pre nekoliko dana Dileta (30) je objavila "zamagljenu" fotografiju u letnjoj haljinici, međutim sva pažnja je bila na njenim grudima.

Atraktivna novinarka je poznata po tome da ovakvim objavama zagolica maštu svojim fanovima, nema sumnje da je to uradila i ovaj put.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Iako pleni svojim izgledom, čini se da Dileta nema previše sreće u ljubavi. Njena veza sa poznatim glumcem Džanom Jamanom je okončana na za nju bolan način.

Italijanski mediji su nekoliko meseci spekulisali o tome da je turski glumac uspeo da osvoji srce najpoznatije sportske novinarke na svetu, a ubrzo nakon toga sama Leota je potvrdila da je to istina. Oboje su objavljivali na Instagramu zajedničke fotografije i činilo se da žive kao u bajci.

1 / 5 Foto: Profimedia

Voditeljka DAZN televizije je svoj letnji odmor provela u Turskoj gde je uživala sa Turčinom, ali nekoliko sedmica nakon toga njihova veza je pukla.

Paparaci su otkrili su je Džan odlučio da prekine ovu ljubavnu vezu i da Dileti nije naveo tačan razlog. Ona je bila i te kako pogođena zbog toga jer je verovala da je sve u najboljem redu i to pogotovo nakon zajedničkog letovanja u Turskoj.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Sa druge strane, Diletini prijatelji su pisali kako je glumac albanskog porekla (deda sa Kosova a baba iz Albanije) praktično predstavio svojim roditeljima kao novu suprugu, što je nju uplašilo, pa je pobegla glavom bez obzira.

U svakom slučaju, ubrzo nakon toga počelo se pisati da je Jaman pronašao novu devojku, a to se sada i potvrdilo.

Mediji u Italiji pišu da je ovaj poznati turski glumac odlučio da u potpunosti slomi Dilettino srce jer je i nova izabranica Italijanka. Reč je o njegovoj koleginici, glumici Franćeski Kilemi s kojom je objavio već nekoliko fotografija.

Veza ipak još nije potvrđena. Franćeska je šest godina starija od Leote, a četiri mlađa od Jamana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.