ČUVENA PEVAČICA JE 10 GODINA STARIJA OD FUDBALSKE ZVEZDE: Da li zato njihova veza konačno PUCA?!
Đerar Pike i Šakira prolaze kroz krizu kakvu do sada nisu imali, Foto: Profimedia

bliži se kraj...

ČUVENA PEVAČICA JE 10 GODINA STARIJA OD FUDBALSKE ZVEZDE: Da li zato njihova veza konačno PUCA?!

Đerar Pike i Šakira prolaze kroz najgori period veze od trenutka upoznavanja, neće im biti lako

Objavljeno: 13:14h

Spekuliše se o tome da je veza u kojoj je lepša polovina starija 10 godina u nekoj vrsti krize te da će se rastati, mediji u Španiji uveravaju da je došlo do zahlađenja između Đerara Pikea i Šakire.

Španski "El Periodico" objavio je članak u kojem se pominje trenutna situacija u ljubavi zvezde Barselone i njegove devojke, slavne kolumbijske pevačice Šakire.

Upoznali su se još 2010. godine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kada je Pike osvojio Mundijal sa Španijom, a Šakira svojim nastupom uveličala ceremoniju otvaranja.

Vatrena Kolumbijka uhvaćena na plaži! Osvaja opuštenošću i lepotom - Sjajna figura i u petoj deceniji života (FOTO)

Uprkos dugogodišnjem periodu koji su proveli zajedno u kome su zasnovali dvoje dece, oni nisu u braku. Još tada je Šakira priznala da se boji braka i da se radije neće udavati, već da će Pikea doživljavati kao "zabranjeno voće" kako bi se zadržala strast i požuda.

Đerar Pike, Šakira
foto: Profimedia

Pike je u jednoj emisiji rekao kako je to "kolumbijski mentalitet", te da i on sam ne oseća preveliku potrebu za brakom i da je odlično kako se njih dvoje snalaze zajedno i bez papira koji bi dokazao da su u bračnoj zajednici.

Ali navodno se nedavno nešto promenilo.

- Čini se da sve ukazuje na to da sentimentalna veza, kao para, između Šakire i Pikea prolazi kroz jedan od svojih najgorih trenutaka otkako su se upoznali. Ima onih koji su već nekoliko nedelja videli kako fudbaler često dolazi u svoj stari stan u Barseloni, gde ponovo živi sam - prepričava Perez de Rozas u svom članku.

1 / 6 Foto: Profimedia

BOLJE JE OD SE*SA SA ŠAKIROM! Pike "zapalio" Španiju, a zbog ovih reči ne sme da se vrati kući!

Neke komšije su navodno videle Pikea kako odlazi u noćni život sa nekim mlađim tipovima, a jedan od njih je njegov saigrač Riki Puć, koji mu očigledno pravi društvo u nedostatku Šakirinog prisustva.

Iako je ranije češće objavljivala fotografije s Pikeom, novinar "El Periodica" uverava da je od 21. marta Kolumbijka prestala da deli fotografije sa svojim dragim, što se uzima kao još jedan dokaz krize u vezi slavnog para.

Šakira
foto: Instagram

Naposletku, novinar aludira i na poslednji singl Kolumbijke kao trag za razumevanje trenutka kroz koji prolazi njihova veza.

Kao što je 2017. njen hit 'Me enamoré' bila posvećena Pikeu, ima i onih koji interpretiraju nezadovoljstvo u njihovom odnosu, 'The congratulations' pesma objavljena u aprilu s Rauvamom Alehandrom, služi kao dokaz da se Šakiri ne dopada kako se razvija njihova veza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.