HOĆU NAJBOLJI HOTEL, AUTO, ZABAVE... Završim sa devojkom koja ŠMRČE KOKAIN! - Ispovest propalog megatalenta!
Alešandre Pato, Foto: EPA

otišao pogrešnim putem

HOĆU NAJBOLJI HOTEL, AUTO, ZABAVE... Završim sa devojkom koja ŠMRČE KOKAIN! - Ispovest propalog megatalenta!

Brazilac se u međuvremenu oženio i okrenuo veri, potpuno je sredio svoj život i sada prolazi kroz drugu mladost

Objavljeno:

Mogao je biti najbolji na svetu, ali to nikad nije ostvario. Razloga za to je mnogo. Alešandre Pato je imao nekoliko prilika da postane najbolji brazilski fudbaler, ali se nikada nije prilagodio evropskom fudbalu.

Brazilac sada igra u SAD-u i daleko je od pritiska kakav se zahteva u Evropi. Nastupa za Orlando gde se osjeća cenjenim i voljenim od saigrača i navijača.

Pato je u razgovoru za 'The Players Tribune' otvorio dušu i govorio o brojnim anegdotama kroz koje je prošao u svoje 32 godine života.

- Na mnoga pitanja je trebalo da odgovorim ranije. Dosta je bilo glasina, pogotovo u Milanu. Previše sam išao na zabave. Živeo sam u svetu fantazije, ali kada sam želeo da pričam o tome, govorili su mi da se fokusiram na fudbal. Bio sam premlad da se ne slažem s njima.

- Kada imate 11 godina niste spremni da napustite dom. Idete okolo i jurite snove, ali ste sami i vrlo je lako izgubiti se. Bog mi je dao talenat, nisam ni igrao na velikom terenu dok nisam napunio 10 godina jer je futsal bio zabavniji.

Na probi sa Internasionalom 2006. godine, 17-godišnji Pato je završio u jeftinom hotelu namenjenom za isti takav seks jer nije imao novca za bolji smeštaj pošto mu majka nije mogla da radi zbog problema s leđima, a otac je morao da zarađuje kako bi prehranio još dvoje dece.

- Sine, ovo je jedino mesto koje možemo priuštiti - rekao mu je tada otac.

- Ljudi su imali seks dok gledaju u stadion Internasionala. Još se šalim s ocem oko toga. Da sam to uradio danas, završio bih u zatvoru.

Nakon toga je već 2007. usledio veliki transfer u Milan gde je za devojku imao Barbaru, kćerku ni manje ni više nego klupskog šefa Silvija Berluskonija, a posle toga se vratio u domovinu i sa uspehom igrao za Korintijans i Sao Paolo, ali nikad nije ostvario visine nagoveštene u prvih nekoliko sezona u Milanu.

Vratio se u Evropu u tim Viljareala, pa krenuo na Istok za novcem.

- Odlaskom iz Viljareala sam raskinuo s devojkom. Otišao sam u Kinu, a nakon Kine sam i dalje bio bez devojke i krenuo sam pogrešnim putem. Odem u Los Anđeles, hoću najbolji hotel, najbolje automobile, najbolje zabave. Završim na mestu gde devojka pored mene šmrče kokain. Onda sam se pitao "Šta radim na ovakvom mestu?"

- Nakon togo sam otišao u Brazil i poslao poruku svojoj staroj prijateljici Rebeki. Pitao sam je želi li da se družimo. Popili smo kafu i shvatio sam da je to ono što želim.

Pato se u međuvremenu oženio Rebekom te se okrenuo veri, potpuno je sredio svoj život i sada prolazi kroz drugu mladost.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.