I BIVŠA DEVOJKA LUKE JOVIĆA (sa kojom ima sina) IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE!
Anđela Manitašević, Foto: Instagram

veridba

I BIVŠA DEVOJKA LUKE JOVIĆA (sa kojom ima sina) IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE!

Bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević, izgovoriće sudbonosno "da" izabraniku Nemanji Brankoviću sa kojim je nedavno dobila ćerku Lolu.

Objavljeno: 20:03h

Nemanja je, inače, fudbaler i sin legendarnog atletičara Slobodana Brankovića, koji trenutno obavlja funkciju direktora atletskog saveza.

Kako Telegraf.rs saznaje, veliko svadbeno veselje zakazano je za 5. jun u jednom prestoničkom restoranu za više od 200 zvanica.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/andjela__manitasevic

- Nemanja i Anđela su imali emotivnu veridbu prošle godine kada ju je on zaprosio na Kalemegdanu. Tada su se dogovorili da svadbu organizuju ove godine. Anđela se nedavno porodila, pa će i njihova ćerka prisustvovati svadbi - govori izvor za Telegraf.rs i dodaje:

- Zajedno su učestvovali u organizaciji venčanja. Po Anđelinoj želji, sala će biti posebno dekorisana prirodnim cvećem, dok će goste zabavljati orkestar Aleksandra Sofronijevića, na čemu je insistirao Nemanja - završava izvor.

Podsetimo, Anđela i Nemanja u emotivnoj vezi su već dve i po godine. Oni su sredinom februara dobili ćerku kojoj su dali ime Lola. Anđela je, prethodno, bila u vezi sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem sa kojim ima sina Davida.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.