RUSKA MILF KRITIKUJE ZEMLJAKE: Sastali se sa Bajdenom? Smešno! IMA 42 GODINE, izgleda bolje od upola mlađih! (FOTO)
Viktorija Bonja, Foto: Printscreen/Instagram/victoriabonya

razočarali je

RUSKA MILF KRITIKUJE ZEMLJAKE: Sastali se sa Bajdenom? Smešno! IMA 42 GODINE, izgleda bolje od upola mlađih! (FOTO)

Viktorija je iznenađena što je došlo do susreta ruskih hokejaša i predsedinka SAD-a s obzirom na situaciju

Objavljeno:

Večeras počinje plej-of u najjačoj hokejaškoj ligi na svetu, severnoameričkoj NHL.

Već je ustaljen običaj da uoči početka završnih borbi za Stenli kup, predsednik SAD-a ugosti u Beloj kući aktuelne šampione. To je Džo Bajden pre nekoliko dana uradio sa hokejašima Tampa Bej Lajtninga.

Među članovima Tampe bila su i trojica Rusa, igrači Andrej Vasilevski, Mihail Sergačev i Nikita Kučerov, zbog čega je Viktorija Bonja, ruska glumica, manekenka i TV voditeljka, imala dilemu.

Ona je bila iznenađena što je došlo do susreta ruskih hokejaša i predsedinka SAD-a s obzirom na to da su Amerikanci uveli sankcije Rusiji, kao i ruskim sportistima zbog rata u Ukrajini.

- Čestitke NHL-u što se ne pokorava političarima, a s druge strane, smešno je videti da su se naši hokejaši susreli sa Bajdenom, uprkos činjenici da su SAD najglasnije u pogledu zahteva za isključenje naših sportista iz svih takmičenja - napisala je Viktorija Bonja.

Ove nedelje su, takođe, svi ruski sportisti koji su osvajali medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u Kremlju bili dočekani od strane ruskog predsednika Vladimira Putina.

Susret u Moskvi podstakao je američki Njujork Tajms da nastave da spekulišu o pogoršanju zdravlja Vladimira Putina, budući da je ruski predsednik usnimljen s otečenim licem.

Inače, Bonja ima 42 godine, ali i dalje izgleda besprekorno i oduševljava 9.3 miliona pratioca na Instagramu svojim zavodljivim slikama.

Prošle godine je otkrila kako je na jednoj žurci poljubila fudbalsku zvezdu, tada 17-godišnjeg Kilijana Mbapea, pa kad je saznala koliko ima godina uplašila se da će biti optužena za pedofiliju...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.