NISAM ZNALA DA JE MALOLETAN! Ruska MILF imala intimni čin s Mbapeom, pa zamalo da bude optužena za pedofiliju!
Foto: Printscreen/Instagram/victoriabonya

zanela se

NISAM ZNALA DA JE MALOLETAN! Ruska MILF imala intimni čin s Mbapeom, pa zamalo da bude optužena za pedofiliju!

Znamo da je mlađe - slađe, ali gospođo vi ste ga preterali

Objavljeno: 11:51h

Poznata ruska lepotica Viktorija Bonja, čije fotografije na Instagramu s nestrpljenjem svaki dan očekuje 8 miliona pratilaca, govorila je u jednom intervjuu o svojim prijateljstvima s nekim fudbalskim zvezdama.

Četrdesetjednogodišnja TV voditeljka, novinarka i manekenka je, između ostalog, u razgovoru za "Sport Express" priznala kako je bila zabrinuta zbog optužbe za pedofiliju nakon što je pre pet godina poljubila tada maloletnog Kilijana Mbapea.

Kilijan Mbape
foto: Starsport©

- Jednom sam poljubila Mbapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoletan, pomislim u sebi: "Bože, optužiće me za pedofiliju". Taj odnos se nije mogao razviti. I ni je mi žao, jer imam dete i treba mi stabilnost u životu. No, i dalje sam u kontaktu s Mbapeom. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to menja. Da Neymar nije toliko pio, danas bi bio velika zvezda Barselone - kazala je Ruskinja, pa je dodala:

- S Neymarom više ne komuniciram tako često . Nisam ga videla dve godine. Upoznali smo se kad sam radila svoj fudbalski projekat. Tu su i Fabio Kanavaro, Luiš Figo, Didije Drogba. Nejmarov život je non-stop zabava. Stalno igra poker, često organizuje bučne zabave u svojoj kući. Nejmar je sjajan čovek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao devojku. Dibalu dobro poznajem, često pišemo. Takođe komuniciram s Felainijem. Ali ako govorimo o istinskom prijateljstvu, reći ću Drogba. Znamo se jako dugo.

Ispod možete pogledati neke njene provokativne fotografije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.