Pamti se izlet srpskih fudbalera u muzičke vode! BAJKOVIĆ IZDOMINIRAO U ULOZI LATINO ZAVODNIKA! Neki su i zapevali!
Đorđe Pantić, Boban bajković, Nikola Lazetić, Mateja Kežman, Nemanja Vidić, Foto: youtube/Zorana Pavić, Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic, Youtube/BeoMusic, Youtube/ DeltaMaxiGrupa, Youtube/ Goga Sekulic

video

Pamti se izlet srpskih fudbalera u muzičke vode! BAJKOVIĆ IZDOMINIRAO U ULOZI LATINO ZAVODNIKA! Neki su i zapevali!

Veliki broj sportista oprobao se i ulozi manekena za spotove estradnih umetnika. Podsećamo vas na četvroricu fudbalera, dva bivša igrača Partizana, i dva bivša Crvene zvezde. Poznati su fudbaler po tome da vole noćni provod, pa je ovaj put slovo palo na njih.

Objavljeno:

Partizanovci:

Zorana Pavić je za pesmu Mornari angažovala 1999. godine Mateju Kežmana koji je u tom trenutku imao dvadeset godina. Do tada je već odigrao jednu sezonu u crno-belom dresu za koji je odigrao 53 utakmice uz 33 gola.

Ovaj izlet u muzičke vode se pamti i danas.

2004. godine Zorana je objavila pesmu "Crno-bela ružo". U to vreme veliku popularnost stekao je golman Đorđe Pantić koji je sa Partizanom nastupao u Ligi šampiona.

Posebno se istakao odbranam protiv Real Madrida i njegovih Galaktikosa u Beogradu kada je ostao nesavladan.

Nije mu bilo teško da se uhvati mikrofona i otpeva refren.

Zvezdaši:

Nikola Lazetić je bio u ulozi manekena u spotu Cece Ražnatović - Crveno. Pesma datira iz 2000. godine.

"Bio je to jako lep period moje karijere. Snimali smo spot 1999, a emitovan je 2000. Bila mi je čast, a sa druge strane nije bilo mnogo situacija da se aktivni fudbaler tako pojavljuje u spotu. Nije bila zahtevna uloga, u par situacija da budeš zgodan, lep i da se skineš i to je to", kroz smeh je svojevremeno objasnio Lazetić.

Boban Bajković se našao u spotu Goge Sekulić u ulozi latino zavodnika. Uhvatio se tompusa i čaše. Numera se zove "Katastrofa", a spot je koncipiran kao španska serija.

Bonus:

Nismo mogli da propustimo priliku da vas ne podsetimo na pesmu kojom su naši reprezentativci ispraćeni na Mundijal u Južnu Afriku 2010. godine.

"Crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi."

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.