Vanda izigrala Maura! OTRIVENA NJENA NAJVEĆA LAŽ?!
Vanda Nara, Foto: Printscreen/Instagram

iznenađeni?

Vanda izigrala Maura! OTRIVENA NJENA NAJVEĆA LAŽ?!

Vanda Nara se ponovo našla u centru pažnje nakon što je argentinska novinarka Karina Lavikola razotkrila njenu najveću laž.

Objavljeno:

Vanda je optužena da je lagala i obmanjivala javnost da je menadžerka svog supruga Maura Ikardija, tvrdi Lavicola.

- Laž je da je ona Maurov predstavnik. To je dobro iskonstruisana priča koju je sastavila da bi sebi dala značaj, ali kada je reč o pregovorima, ona nije ta koja sedi i pregovara - rekala je novinarka.

Prema aktuelnoj priči, Ikardi je 2015. godine napustio dugogodišnjeg menadžera i zamenila ga je Vanda i od tada pregovara u ime svog supruga.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

- Ja sam jedina žena koja tera svog muža da zarađuje. Naterala sam da Maurova vrednost poraste sa 14 na 250 miliona - samo su neke od izjava Vande u to vreme.

Marijana Brej, koja je takođe istraživala sojeve sa Lavikolom, tvrdi da iako Vanda nije Muarov agent, ona je ta koja upravlja celokupnom imovinom.

- Vanda je rekla da joj je Mauro dao svu svoju imovinu. Bez obzira da li ste menadžer ili agent, imate sve i posedujete sve. To se dešava većini fudbalera - kaže Brej.

Mauro Ikardi i Vanda Nara
Mauro Ikardi i Vanda Narafoto: Printscreen/instagram/wanda_nara

Brej i Lavicola su rekli da bi takođe mogli da otkriju detalje da je Maksi Lopez bio neveran Vandi. Sadržaj jedne e-pošte je čak prikazan.

U jednom delu poruke stoji da je Maksi bio sa dadiljom dok je Vanda dojila njihovo dete, ili da je bio sa prostitutkom u kući svog menadžera.

Vanda i Ikardi su ove jeseni imali ozbiljnu krizu zbog navodne fudbalske afere sa Kinom Suarezom, ali su se u međuvremenu pomirili.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.