POZNATA PLAVUŠA POSTALA DEO INDUSTRIJE ZA POZNATE: Ko bi rekao da će i ona PRODAVATI INTIMU ZA PARE?! (FOTO)
Ešli Harklroud, Foto: Printscreen/Instagram/ashleyharkleroad

vruće fotografije!

POZNATA PLAVUŠA POSTALA DEO INDUSTRIJE ZA POZNATE: Ko bi rekao da će i ona PRODAVATI INTIMU ZA PARE?! (FOTO)

Već 2008. godine bilo je jasno da će Ešli Harklroud uspeti da se probije u svet zabave

Objavljeno: 19:22h

Bivša teniserka Ešli Harklroud krenula je u novu karijeru, koja je počela vrućim video snimcima na Instagramu i otvaranjem profila “Onlyfans”.

Već 2008. godine bilo je jasno da joj je suđeno da se probije u svet zabave. Tada je bivša 39. igračica sveta poziralo gola na naslovnoj strani muškog magazina Plejboj.

Ešli i danas zarađuje zahvaljujući erotskim sadržajima, a spremna je, kako je jednom rekla, da učini sve da zadovolji svoje „klijente“, pa to uglavnom radi na sajtu “Onlyfans”. Takođe je objavila i jedan kućni porno video sa svojim dugogodišnjim partnerom koji se našao na pomenutoj stranici.

Svoje vruće fotografije prvo je objavljivala na Instagramu, a zatim otvorila profil na platformi za odrasle Onlifans, gde objavljuje stvari koje i dalje prevazilaze dozvoljeno.

- Želela sam da pokažem da su sportistkinje, koje imaju mišićava i jaka tela, Bogu lepe kao i manekenke - rekla je Harkleroud.

Anđeo sa plavom kosom odjednom je postao đavo za muške oči, a zašto je to tako pogledajte na sledećim fotografijama.

Ova samo 165 cm visoka teniserka koja je svojevremeno igrala na turnirima sa sestrama Vilijams i Marije Šarapove sve je to ostavila po strani da uživa u onome što je raduje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.