ĐERE SE "SKRASIO" SA ĆERKOM BIVŠEG TRENERA ZVEZDE! Njihova ljubavna priča je sve, samo ne obična! (FOTO)
Tamara Pavićević i Laslo Đere, Foto: lacidj_95/Instagram

VELIKA PODRŠKA!

ĐERE SE "SKRASIO" SA ĆERKOM BIVŠEG TRENERA ZVEZDE! Njihova ljubavna priča je sve, samo ne obična! (FOTO)

Laslo Đere je u dogogodišnjoj vezi sa Tamarom Pavićević

Objavljeno:

Srpski teniser Laslo Đere ima jako tešku životnu priču, pošto je jako mlad izgubio oba roditelja.

Njegova najveća podrška je estra, ali i dugodišnja devojka koja ga je i na meču protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, bodrila sa tribina.

Ono što je zanimljivo je da on uživa u ljubavi je sa ćerkom nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

Tamara Pavićević je uspešna modna blogerka i ćerka sadašnjeg trenera Mornara iz Bara, Mihaila Pavićevića.

Oni su se upoznali su se putem društvenih mreža. Dopisivanje preraslo je u odlazak na kafu, zatim i prijateljstvo, iz kojeg se izrodila ljubav.

- Upoznali smo se pre više od godinu dana, stupili smo u vezu nekoliko meseci kasnije. Preko društvenih mreža smo se upoznali, ja sam joj nešto potpuno opušteno iskomentarisao za neki trening, ona je odgovorila i malo smo se dopisivali, upoznali, otišli na kafu, sprijateljili se, a kada smo se malo bolje upoznali, onda smo shvatili koliko nam je lepo kada smo zajedno. Od tada smo u vezi i prelepo mi je sa njom, mnogo mi pomaže, čini me srećnim i život lepšim - rekao je Đere u intervjuu za "Telegraf" 2019. godine.

Koliko mu je velika podrška tokom teniske karijere svedoči i njena objava nakon Đereove prve ATP titule koju je osvojio u Riju.

- Ne postoji dovoljno jaka reč koja bi mogla da opise tvoju snagu, volju i želju. Pravi si primer kako se svaki trud isplati i kako nikada ne treba stati, pa čak i kada je najteže. Posle svake kiše uvek dođje sunce. Količina snage koju posedujes za uspehom mi je samo motivacija, i ne samo meni već svima. Srbija možda ima drugog najbolje plasiranog igrača sveta, ali ja imam najboljeg dečka na svetu, koji je prvi plasirani u mom srcu - napisala je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.