"SRCE MI JE PUNO": Đere ne očajava posle poraza od Novaka!
Novak Đoković i Laslo Đere, Foto: Starsport

veliki respekt!

"SRCE MI JE PUNO": Đere ne očajava posle poraza od Novaka!

Laslo Đere je pokazao da može da igra tenis protiv najboljih, a u osmini finala Serbia Opena je za rivala imao upravo najboljeg

Objavljeno: 21:33h

Srpski teniser Laslo Đere je odigrao odličan meč u osmini finala Serbia opena protiv Novaka Đokovića.

Teniser iz Sente je posle tri sata i 21 minuta igre izgubio od Novaka Đokovića, ali je kao i broj jedan, ostavio srce na terenu.

Beogradska publika ga je pozdravila velikim aplauzom, imali su prilike da uživaju u zaista spektakularnoj borbi.

Đere je u obraćanju medijima rekao da nije bio pritisak igrati u ovakvoj atmosferi.

Laslo Đere
Laslo Đerefoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Nije pritisak igrati ovde, uživao sam, nisam osetio pritisak. Odlučili su detalji. Taj forhend u taj-brejku na 4:3, a drugi set 4:3, 40:15, promašaj na forhendu. Ali sve u svemu sam srećan zbog igre. Bila je teška borba. Malo sam tužan i razočaran zbog poraza, ali idem dalje. Ovaj meč ću uzeti pozitivne stvari i iskoristiti to kao motivaciju - izjavio je Laslo.

Rekao je da je ovo bila lekcija za njega i da će se truditi da iz svega izvuče pouke kako bi postao još bolji igrač.

- To je i očekivano da Nole ima veću podršku. Zahvalio bih se beogradskoj publici, imao sam dosta podrške, bili su sjajni. Bilo je sve korektno, srce mi je puno posle ovakvog meča.

Novak Đoković
foto: Starsport©

Drugi set, 4:3, 40:15, imao je veliku šansu. Tada nije pao, vratio se u meč, pitali su ga da li to može da mu bude podstrek.

- Vidno je da ima napretka. Ne znam... Ako nastavim ovako, mogu dosta da uradim. Vezao sam par dobrih nedelja, sad ću malo da odmorim, pa da treniram. Početak sezone je bio sa manje uspeha, sada je bolje. Ako mogu da nastavim u ovom rirtmu verujem da ću uz malo sreće imati dobre rezultate- dodao je.

Nije siguran da li će ići u Portugal.

- Iskreno, nisam razmišljao da li ću u Portugal. Boli me noga, odlučiću o tome uskoro sa svojim timom. Povreda u početku nije bila problematična, ali sam je u poslednjih sat i po osećao. Da je bilo strašno, ne bih mogao da nastavim. Srednji, manji bolovi, ne verujem da je nešto ozbiljno, inače ne bih izdržao tih tri i po sata sa Novakom - zaključio je Đere koji je iz pres sale ispraćen velikim aplauzom.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.