TAJNA RONALDOVE DECE ZA KOJU JE PLATIO BOGATSTVO!
Kristijano Ronaldo sa decom, Foto: Printscreen/Instagram/georginagio

čudne odluke?!

TAJNA RONALDOVE DECE ZA KOJU JE PLATIO BOGATSTVO!

Kristijano Ronaldo je saopštio tužnu vest - da mu je preminuo sin pri porođaju njegove supruge Georgine Rodrigez, a da je devojčica rođena živa.

Objavljeno: 21:38h

Devojčica je, inače, Portugalcu peto dete, a drugo sa aktuelnom partnerkom, dok je troje dece Ronaldo dobio na tajnovit način.

Prvo dete poznati fudbaler dobio je 17. juna 2010. godine. Kristijano Ronaldo Junior rođen je u San Dijegu, a rodila ga je surogat majka kojoj je Portugalac platio 12 miliona evra.

1 / 7 Foto: Profimedia

Drugo i treće dete Ronaldo je takođe dobio od surogat majke koja mu je rodila i prvo dete. Ovoga puta Kristijano je dobio blizance - dečaka i devojčicu, koji su rođeni 8. juna 2017. godine, a za koje je Portugalac majci platio 17 miliona evra.

Prvo dete koje je Ronaldo dobio, a kome se zna majka jeste njegova ćerka Alana Martina.

Nju je rodila Georgina Rodrigez, partnerka Kristijana Ronalda, 12. novembra 2017. godine u Madridu.

Kristijano i Georgina
Kristijano i Georginafoto: Profimedia

Posle skoro pet godina, Ronaldo i Georgina je trebalo da dobiju i svoje drugo i treće dete, pošto je Argentinka nosila blizance. Ipak, pri porođaju dečak nije preživeo, dok je devojčica rođena živa.

Zanimljiv podatak je da je Ronaldo 2010. godine, kada je dobio prvo dete, ušao u vezu sa Irinom Šajk, a takođe je započeo vezu i sa Georginom Rodrigez u trenucima kada je znao da će po drugi put postati otac.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.