STRAVIČNO ISKUSTVO! Žena bivšeg fudbalera rekla šta joj je na duši! Se*sualno zlostavljana - Dodirnuo me i srušio!
Tamara Goro, Foto: Profimedia

ispovest

STRAVIČNO ISKUSTVO! Žena bivšeg fudbalera rekla šta joj je na duši! Se*sualno zlostavljana - Dodirnuo me i srušio!

Tamara Goro, bivša supruga bivše zvezde Real Madrida Ezekijela Garaja, ispričala je ružno iskustvo iz detinjstva jer je bila žrtva se*sualnog zlostavljanja

Objavljeno:

Tamara Goro je odlučila da izađe u javnost sa detaljima o „strašnoj epizodi“ koju je imala kada je imala samo devet godina.

Supruga bivšeg fudbalera Real Madrida priznala je da je zbog toga patila od depresije i da je kasnije posetila psihijatra.

Seksualno zlostavljanje je doživela kao devetogodišnjakinja od vlasnika letnjeg kampa u kojem je boravila.

"Bio je ljubazan, svi smo ga poznavali. Prišao je vešernici gde sam bila naslonjena i pitao me, pošto nisam prala veš, da li želim da idem sa njim i prošetam psa. Uzbuđeno sam mu rekao da, volela sam tog psa. Krenuli smo kroz polje, među mnogo drveća. Ne sećam se da li smo razgovarali ili ne, ali imam sliku šta se desilo kasnije“, kaže Tamara i nastavlja: ​​

„Pokušao je da me poljubi, dodirnuo me. i pokušao da me sruši na pod. Kleknula sam, odgurnula ga i krenula da bežim."

Priznaje da je sve to kasnije imalo velike posledice po nju.

"Sramotno me je bilo da me videt golu, a ako mogu da izbegnem svetlo tokom se*sa, to bolje. Sila me plaši i nemam uvek izlaz", dodala je ona.

Influenserka je sa Garaja 12 godina, imaju i dvoje dece, ali ona u poslednje vreme prolazi kroz još jedan težak period jer su se razveli.

"Ljuti me kada kažu da smo bivši. Ne mora uvek loše da se završi. Ja nosim prsten, on nosi prsten, ko zna šta će biti u budućnosti", rekla je Tamara, ostavljajući mogućnost da bude ponovo sa bivšim igračem Reala.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.