NAJLEPŠA VODITELJKA VIŠE NIJE SINGL? Otkačila je slavnog glumca, od koga je ovaj OGROMAN buket ruža? (VIDEO)
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/@whoopsee.it

NE SKIDA OSMEH S LICA

NAJLEPŠA VODITELJKA VIŠE NIJE SINGL? Otkačila je slavnog glumca, od koga je ovaj OGROMAN buket ruža? (VIDEO)

Dileta Leota je opet u centru pažnje italijasnkih medija koji nagađaju da li opet u vezi sa nekim. Voditeljka u međuvrmenu nastavlja da pleni lepotom i očaravajućim osmehom

Objavljeno: 20:51h

Najzgodnija sportska novinarka Dileta Leota ponovo je tema medija na apeninima jer sumnjaju da više nije singl.

Prošle godine prelepa Italijanka je imala vezu sa veoma poznatim turskim glumcem Džanom Jamanom i njih dvoje su dugo punili novinske članke sovjom vezom, prekidima pa konačno definitivnim raskidom.

Izgledalo je kako je Dileta konačno pronašla pravog muškarca za sebe dok je ta veza cvetala - Jaman ju je čak odveo u Istanbul ui upoznao sa svojim roditeljima, pa kupio prsten od 40.000 evra i zaprosio je, ali Dileta nije bila spremna za brak.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Na kraju, raskinuli su, a mediji u Italiji pisali su da je Dileta donela takvu odluku ponajviše zbog toga što je turski glumac bio previše ljubomoran i neke njegove mane bile su previše odbojne zgodnoj voditeljki.

- Čini se da je upravo ona odlučila da okonča sve. Njegov šarm nije bio dovoljan, jer Dileta nije mogla da pređe preko nekih stvari. Zbog toga je odlučila da završi vezu na koju su mnogi gledali sa skepticizmom od samog početka - rekao je novinar Roberto Alesi.

Džan Jaman
foto: Instagram

Njegov kolega Santo Pirota je bio konkretniji:

- Dileta i Džan su se razišli, a ona je stala na kraj ovoj priči. Njegova ljubomora nije mu nikako pomagala. Smatrao je da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne. Njen takav pristup je previše drugačiji od njegove kulture. Vratila mu je i verenički prsten, ali još niko javno ne želi da potvrdi da je veza završena - rekao je Pirota.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Iako se povezivala s mnogim zgodnim muškarcima, veruje se da je danas slobodna.

Ipak, to bi moglo da se promeni veoma brzo, jer je na adresu milanskog Radija 105, za koji Leota radi uz TV DAZN, stigao veliki buket s ružama uz poruku za Diletu. Ona ga je ponosno ponela sa sobom...

To je podstaklo nove glasine o njenom privatnom životu, pa je očito da postoji ili neko njoj veoma drag s kojim je otvorila novu vezu ili jednostavno neko ko na sve načine želi da dopre do njena srca...

Dileta radije skriva svoj privatni život, a najviše vremena provodi s prijateljima i radnim kolegama. Fokusirana je na posao, mada je činjenica da tako lepa i zgodna žena uvek ima udvarače, pa cveće na adresu i slične stvari nisu nešto na šta se Dileta već nije navikla.

1 / 10 Foto: Instagram

U svakom slučaju, na "Čizmi" nestrpljivo čeprkaju i pokušavaju da saznaju da li je to cveće stiglo kao poklon od tajnog obožavatelja ili najnovije Diletine ljubavi...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.