OMILJENA VODITELJKA RASKINULA SA TURČINOM?! Izgledali su tako SAVRŠENO, a on je izgleda navalio na NOVU NOVINARKU!
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

šta se dešava

OMILJENA VODITELJKA RASKINULA SA TURČINOM?! Izgledali su tako SAVRŠENO, a on je izgleda navalio na NOVU NOVINARKU!

"Par je proveo svaki mogući trenutak zajedno, a onda su se udaljili. Drastično. Oni su od avgusta bili na zasebnim odmorima, a više i ne dele fotografije na kojima su zajedno"

Objavljeno:

Italija bruji - prelepa italijanska sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman više nisu zajedno!

Iako zvaničnih potvrda nema, sva je prilika da je zanosna Italijanka koju fudbalski navijači svakog vikenda gledaju putem TV ekrana - ponovo slobodna!

Dileta Leota je ove godine bila deo raznih priča - od toga da je Novu godinu provela sa Zlatanom Ibrahimovićem, do toga da je bila u tajnoj vezi sa sinom predsednika Rome. A onda se pojavio Džan Jaman, koji ju je prošlog leta i zaprosio.

Ipak, izgleda da Dileta i turski glumac više nisu zajedno, pišu italijanski mediji. Džan je Diletu zaprosio, i to s prstenom vrednim 40.000 evra, a Italijanka je odgovorila - "Razmisliću".

"U međuvremenu, popularnost njih dvoje je naglo porasla, ali očigledno da fanovi turskog glumca nikad nisu verovali u ovu njihovu priču", piše "Dandolo". Potom su Dileta i Džan otišli u Tursku da upoznaju njegovu porodicu, a izgleda da su od tada stvari među njima zahladnele. U Italiji su već bili sumnjičavi zašto je Dileta 30. rođendan slavila bez njega.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

"Par je proveo svaki mogući trenutak zajedno, a onda su se udaljili. Drastično. Oni su od avgusta bili na zasebnim odmorima, a više i ne dele fotografije na kojima su zajedno", piše isti list.

Navodno su njih dvoje krenuli različitim putevima, čak se i piše da je Jaman slab na Moran Atijas, poznatu izraelsku manekenku i voditeljku. Ostaje da vidimo hoće li se neko od njih dvoje oglasiti...

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.