UKRAJINCI ODBILI DA SE BORE: Reakcija dvojice Rusa je ZAPANJILA svet! (VIDEO)
Ukrajinski mačevaoci napuštaju arenu, Foto: Printscreen/Twitter/@Olhar_Olimpico

neverovatne scene

UKRAJINCI ODBILI DA SE BORE: Reakcija dvojice Rusa je ZAPANJILA svet! (VIDEO)

Praktično jedina prava "bitka" između dve nacije nije održana

Objavljeno: 13:57h

Rat u Ukrajini niko normalan ne želi kao ni bilo koji drugi oružani sukob koji se dešava na planeti, ali se takav događaj prirodno odražava na sve sfere života.

Tako je i sa sportom. Dok se Rusija suočava sa do sada neviđenim sankcijama, počeli su da ispaštaju sportisti koji se takmiče pod zastavom najveće zemlje na svetu.

FIFA je odlučila da suspenduje Rusiju iz svih takmičenja pa će se fudbalske reprezentacije ove zemlje takmičiti pod nazivom RFU te neće biti intonirana himna ili istaknuta ruska zastava tokom susreta.

1 / 5 Foto: Youtube / CNN printescreen

I svetska džudo federacija je iz svog članstva izbacila Vladimira Putina, a novi momenat koji je privukao ogromnu pažnju desio se na takmičenju u mačevanju.

Praktično jedina prava "bitka" između dve nacije nije održana. Bilo je to na takmičenju koje se održava u Kataru.

Ukrajinska delegacija je izašla na borilište gde su ih čekali Rusi. Čim su se pojavili Ukrajinci su objasnili da ne žele da se takmiče iz očiglednih razloga te su napustili borilište.

Prisutna publika je aplauzom ispratila Ukrajince, ali ogromnu pažnju izazvala je i reakcija dvojice ruskih predstavnika.

Naime, njih dvojica su stidljivo aplaudirali svojim rivalima jer su smatrali prikladnim da isprate ovaj potez i pokažu nulu telorancije prema ratnim sukobima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.