BOLESNA IZJAVA MAJKA TAJSONA! Zgrozićete se kada čujete šta je izjavio o svojoj majci!
Majk Tajson, Foto: Profimedia

užasno!

BOLESNA IZJAVA MAJKA TAJSONA! Zgrozićete se kada čujete šta je izjavio o svojoj majci!

Legendarni bokser ponovo šokira

Objavljeno:

Jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson je šokirao najnovijom izjavom!

Nikada mu nije predstavljalo problem da bez zadrške da priča i o najtežim životnim stvarima kroz koje je prošao tokom izuzetno burnog života, što je učinio i ovoga puta.

Međutim, ova izjava je zgrozila svet sporta...

- Jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila je smrt majke. Ona se uvek brinula o meni kao bebi, nikada ne bih ulazio u ulične tuče, nikada se ne bih branio - rekao je Tajson u jednom od podkasta, dodavši da nikada ne bi ostvario karijeru u boksu da se to nije desilo.

Majk Tajson
foto: Printscreen/Twitter/@MichaelBensonn

Tajsonova majka je preminula kada je najmlađi šampion u teškoj kategoriji u istoriji imao samo 16 godina, a starateljstvo nad njim dobio je njegov tadašnji trener Kus Damato.

- Sa 14 godina sam mislio da mogu da budem svetski šampion. Osvajao sam državna prvenstva, obarao sam rekorde nokautima… Kada sam postao profesionalac ceo moj život se promenio i pobedio sam sve.

Tajson poslednjih godina pokušava da na visok nivo podigne biznis sa medicinskom marihuanom.

- Počeo sam da koristim marihuanu1997. i od tad ne mogu da prestanem. Oduvek sam znao njene prednosti, ali je bilo nezakonito. Ja sam druga osoba kada to ne koristim. Moja najveća snaga su moje mane. Bez njih sam ništa. Nema problema sa manama, jedino ako ne znaš da ih imaš - rekao je Tajson.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.