SVI NAVIJAČI ZVEZDE ĆE BITI ODUŠEVLJENI IZBOROM: Čelnici vaterpolo kluba, objavili ko će biti novi trener!
Foto: Starsport©

od ovoga bolje ne može

SVI NAVIJAČI ZVEZDE ĆE BITI ODUŠEVLJENI IZBOROM: Čelnici vaterpolo kluba, objavili ko će biti novi trener!

Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter

Objavljeno:

Vaterpolo klub Crvena zvezda na emotivan način potvrdio je povratak legendarnog Dejana Savića na mesto trenera crveno-belih.

Na sajtu SD Crvena zvezda je objavljeno saopštenje sa naslovom: Dobrodošlica Dejanu Saviću – Velikom igraču, Najboljem treneru i Dobrom Čoveku!!!

- Poštovani gospodine Saviću, Dragi Deki, dobrodošao kući. Dobrodošao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvezdama postao najsjajnija. Nama zvezdašima znači što si tu , jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo - navode se u saopštenju SD Crvena zvezda.

U saopštenju se navodi da zvezdaši pamte početke Savićeve trenerske karijere u Crvenoj zvezdi i sve trofeji koji su sa njim osvojeni - titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope…

Dejan Savić
foto: Starsport©

- Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš. Sa tvojom zrelošću , sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – pobedom , kao čovek , koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov. Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera , koje će stvarati šampione u kontinuitetu - zaključeno je u Zvezdinom saopštenju.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.